Wellfield: τι να περιμένουμε το 2022

11
Wellfield: τι να περιμένουμε το 2022

Τα έξυπνα συμβόλαια για ICO προκάλεσαν κάποτε μια μεγάλη «έκρηξη» το 2021. Για πολύ καιρό, αυτός ο τρόπος συλλογής χρημάτων παρέμεινε το κύριο πλεονέκτημα του blockchain. Το κύριο, αλλά όχι το μοναδικό. Τώρα ονομάζεται μια νέα επανάσταση αποκεντρωμένη χρηματοδότηση αρχίζει.

Την περασμένη άνοιξη, το αμερικανικό Forbes αποκάλεσε τον τομέα DeFi «μια νέα δυναμική που έχει αναζωογονήσει τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων. Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση έχει γίνει πράγματι τάση το 2019 και μέχρι στιγμής, η δημοτικότητά της συνεχίζει να κερδίζει δυναμική.

Το DeFi είναι ένα χρηματοοικονομικό μέσο με τη μορφή υπηρεσιών και εφαρμογών που δημιουργούνται στο blockchain, Συνδετήρας χρημάτων από το Wellfield είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Το κύριο καθήκον της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης είναι να γίνει μια εναλλακτική στον τραπεζικό τομέα και να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές τεχνολογίες του τρέχοντος χρηματοπιστωτικού συστήματος με πρωτόκολλα ανοιχτού κώδικα. Δηλαδή να ανοίξει η πρόσβαση σε αποκεντρωμένο δανεισμό και νέες πλατφόρμες επενδύσεων για μεγάλο αριθμό ατόμων. Και επιτρέψτε τους να κερδίζουν παθητικό εισόδημα από περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων, καθώς και να εξοικονομούν έξοδα μεταφοράς, δάνεια και καταθέσεις.

Τα περισσότερα από τα υπάρχοντα DeFi δημιουργούνται στο blockchain Ethereum και ο αριθμός των νέων εφαρμογών στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση αυξάνεται σταθερά. Στις αρχές Φεβρουαρίου, για παράδειγμα, ο αριθμός των εφαρμογών DeFi που υποστηρίζονται από το blockchain Ethereum έφτασε τα 938 $.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των εφαρμογών DeFi

Παρά το γεγονός ότι ο τομέας των αποκεντρωμένων εφαρμογών μόλις αναδύεται, τα οφέλη είναι ήδη αρκετά. Το κύριο είναι ότι οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να λάβει μια συγκεκριμένη χρηματοοικονομική υπηρεσία, για παράδειγμα, ένα δάνειο, παρακάμπτοντας την τράπεζα. Τα αποκεντρωμένα πρωτόκολλα δανεισμού ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο και παρέχουν πρόσβαση σε δανειακά κεφάλαια 24/7. Τα νέα προϊόντα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για δανειολήπτες από χώρες με ακριβά τραπεζικά δάνεια.

Η διαδικασία για τη δημιουργία του δικού σας ψηφιακού στοιχείου και τη διάθεσή του στην αγορά έχει γίνει αισθητά απλούστερη και προσβάσιμη σε σχεδόν όλους. Η επεξεργασία πληρωμών δεν διαρκεί πολλές ημέρες, αλλά το πολύ λίγες ώρες, τα επιτόκια και οι προμήθειες είναι πολύ χαμηλότερα. Επίσης, οι χρήστες έχουν νέους τρόπους για να κερδίσουν χρήματα σε κρυπτονομίσματα.

Για τους προγραμματιστές, το προφανές πλεονέκτημα είναι η ευκολία δημιουργίας εφαρμογών λόγω της διαφάνειας και του ανοιχτού κώδικα, ενώ μπορούν να αναπτυχθούν αποκεντρωμένα χρηματοδοτικά έργα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα αλληλεπιδρά με έξυπνα συμβόλαια.

Το 2022 θα βγει για το DiFi

Αναμφίβολα θα υπάρξουν πολλές καινοτομίες DeFi φέτος. Για παράδειγμα, η Wellfield Technologies πρόκειται να λανσάρει το επαναστατικό της Εφαρμογή MoneyClip. Όπως ίσως γνωρίζετε τον Νοέμβριο του 2021, οι κοινές μετοχές της Wellfield έγιναν διαθέσιμες για διαπραγμάτευση στο TSX Venture Exchange, υπό τους τίτλους WFLD. Όλα αυτά μαζί έκαναν την εταιρεία τους μεγαλύτερους παίκτες στην αγορά.

Καθώς η χρονιά ξεκινά, αναμένουμε πολλές νέες ανακοινώσεις όχι μόνο από την Wellfield αλλά και από άλλους Εταιρείες DeFi. Αυτή θα είναι μια υπέροχη χρονιά, μην χάσετε τις ευκαιρίες σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar