5 Τελευταία Διαδικτυακά Σταυρόλεξα Παιχνίδια για Παίξτε

31
5 Τελευταία Διαδικτυακά Σταυρόλεξα Παιχνίδια για Παίξτε
5 Τελευταία Διαδικτυακά Σταυρόλεξα Παιχνίδια για Παίξτε

Φωτογραφία της Melinda Gimpel στο Unsplash

Επίλυση μέσω Διαδικτύου σταυρόλεξα είναι ένας έντονος τρόπος για να ασκήσετε το μυαλό σας, καθώς σας προκαλούν και προσθέτουν παραγωγικότητα στη μέρα σας. Εάν είστε καλοί με τις λέξεις και η επίλυση γρίφων σας ενθουσιάζει, τότε τα σταυρόλεξα είναι ο καλύτερος τρόπος. Επιπλέον, τα σταυρόλεξα δοκιμάζουν το λεξιλόγιό σας και, ταυτόχρονα, απολαμβάνουν τον εγκέφαλό σας μέσα στη διασκέδαση της επίλυσής τους. Η σύγχρονη τεχνολογία διασφαλίζει ότι έχετε αυτά τα διαδικτυακά και εκτός σύνδεσης παιχνίδια σταυρόλεξων, καθώς οι εφαρμογές σας διευκολύνουν να παίζετε. Επομένως, δεσμεύστε τους νευρώνες σας για να βελτιώσετε την ευφυΐα σας δοκιμάζοντας τα παρακάτω διαδικτυακά παιχνίδια σταυρόλεξων ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

1. Σταυρόλεξο καθημερινών μετακινήσεων

Οι περισσότεροι από εμάς μετακινούμαστε καθημερινά στο σχολείο ή στη δουλειά, και τι καλύτερος τρόπος για να αποσπάσετε την προσοχή σας από το τρένο ή το λεωφορείο από το να λύσετε το καθημερινό σταυρόλεξο των επιβατών. Το συγκεκριμένο παιχνίδι χρησιμοποιεί απλά υποδείξεις που είναι εξίσου ελκυστικά για νέους χρήστες που λύνουν παζλ ή άτομα με περιορισμένο χρόνο. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον χρήστη, καθώς δεν χρειάζεται να συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ολοκληρώνετε ένα παιχνίδι καθημερινά εντός του χρόνου που μετακινείστε σε όποιο μέρος κι αν πάτε. Μπορείτε να βρείτε αυτό το παιχνίδι στο διαδίκτυο όποτε θέλετε να λύσετε γρίφους, καθώς είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή.

2. Το εύκολο σταυρόλεξο του Stan Newman

Διαδικτυακά παιχνίδια σταυρόλεξων για παιχνίδι

Φωτογραφία από τον Ross Sneddon στο Unsplash

Το σταυρόλεξο του Stan Newman είναι ένα εύκολο παζλ που εκπαιδεύει τον εγκέφαλό σας έντονα και παρέχει στον χρήστη κρίσιμες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Εισάγεστε στον συναρπαστικό κόσμο των παζλ λέξεων ενώ ακονίζετε το μυαλό για πιο σημαντικές προκλήσεις. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε εξίσου τις παρατηρητικές σας ικανότητες καθώς λύνετε διασκεδαστικές συμβουλές για να ολοκληρώσετε το παζλ. Μπορείτε επίσης να παίξετε με φίλους και οικογένεια για να κάνετε αυτό το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα λεξικό καθώς παίζετε και να δοκιμάζετε τακτικά τους γρίφους καθώς υπάρχουν νέοι γρίφοι για επίλυση καθημερινά. Ανησυχείτε λιγότερο όταν αντιμετωπίζετε περίπλοκες εργασίες καθώς οι απαντήσεις παρέχονται μέσω του σταυρόλεξο απαντήσεις 911, ένας ιστότοπος με λύσεις σε απαιτητικούς γρίφους.

3. Παιχνίδι σταυρόλεξου Sheffer

Ο Eugene Sheffer βρήκε αυτό το δημοφιλές παζλ λέξεων με έναν ισορροπημένο βαθμό ευκολίας και δυσκολίας, κάτι που είναι δύσκολο να επιτευχθεί σε πολλά σταυρόλεξα. Σας παρέχει πλήρη πολιτιστική εκπαίδευση, επειδή όποιος παίζει αυτό το παιχνίδι μπορεί να απαντήσει απολύτως σε κάθε είδους ερώτηση. Επιπλέον, το παιχνίδι προσφέρει απαντήσεις και ενδείξεις με τη λειτουργία αποκάλυψης, κάνοντας το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον. Επιπλέον, αυτό το παιχνίδι απευθύνεται σε παίκτες όλων των ικανοτήτων και ηλικιών και θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη δύναμη των λέξεων σας και να αυξήσετε την πνευματική σας ευκινησία.

4. Σταυρόλεξα με Boatload

Βρείτε μια τεράστια συλλογή από παζλ δωρεάν online όταν συνδέεστε στο παιχνίδι παζλ boatload. Αυτό το παιχνίδι σας παρακινεί ιδιαίτερα να παίζετε καθημερινά ως αρχάριος, επειδή παρέχει εύκολους γρίφους που κάνουν τον εγκέφαλό σας να συνηθίσει στη μορφή ένδειξης του σταυρόλεξου. Παρέχει εξίσου στον συχνό παίκτη μια σειρά από καθημερινά παζλ, και επιπλέον, το παιχνίδι σας επιτρέπει επίσης να το εδραιώσετε στον ιστότοπό σας.

5. Διαδικτυακό παιχνίδι σταυρόλεξου Aarp

Διαδικτυακά παιχνίδια σταυρόλεξων

Φωτογραφία του Laine Cooper στο Unsplash

Το σταυρόλεξο AARP είναι εντελώς δωρεάν online για όποιον θέλει να παίξει και με αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να απολαύσετε ώρες διασκέδασης λύνοντας περισσότερους από χίλιους γρίφους. Επιπλέον, μπορείτε να βελτιώσετε την ταχύτητα του εγκεφάλου σας μέσω αυτού του παιχνιδιού. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό εάν δεν θέλετε να παίζετε ως επισκέπτης καθημερινά. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την πρόοδό σας ως πληροφορίες και βαθμολογίες αποθηκεύονται κάθε φορά που παίζετε. Οι παίκτες σταυρόλεξου που αγαπούν τον ανταγωνισμό έχουν ένα πλεονέκτημα εδώ, καθώς οι βαθμολογίες κατατάσσονται δημόσια για τα μέλη που εγγράφονται ως μέλη. Αυτό σας επιτρέπει να γνωρίζετε πού βρίσκεται το σκορ σας σε σχέση με άλλους παίκτες και σας επιτρέπει να ανταγωνιστείτε, καθιστώντας το πιο διασκεδαστικό.

Άλλα διαδικτυακά παιχνίδια σταυρόλεξων που μπορείτε να παίξετε περιλαμβάνουν:

  • Τα σταυρόλεξα για παιδιά είναι ειδικά για παιδιά και τα βοηθούν να μάθουν νέο λεξιλόγιο και ορθογραφία.
  • Το σταυρόλεξο των Los Angeles Times παρέχει καθημερινά σταυρόλεξα για τον καθημερινό λύτη γρίφων.
  • Το σταυρόλεξο των New York Times
  • Το διαδικτυακό σταυρόλεξο της Washington Post έχει παζλ που είναι εύκολο στη χρήση με μια διαδικτυακή διεπαφή.
  • Ξενόγλωσσα σταυρόλεξα-διαθέσιμα για μαθητές δεύτερης γλώσσας ή άτομα που τους αρέσει να λύνουν τα παζλ στην πρώτη τους γλώσσα
  • Το Guardian Cryptic Online Crosswords-έχει διαβολικές υποδείξεις που προκαλούν πρόκληση στον χρήστη
  • Σταυρόλεξα του Μουσείου Rockwell
  • Σταυρόλεξο δωρεάν
  • Mind Food Daily Διαδικτυακό σταυρόλεξο

συμπέρασμα

Η συμμετοχή στα παραπάνω διαδικτυακά σταυρόλεξα λυγίζει αυτούς τους μυς του εγκεφάλου και καθυστερεί την έναρξη της απώλειας μνήμης. Επίσης, δεν χρειάζεται ουσιαστικά να είσαι ιδιοφυΐα ή ειδικός για να χειρίζεσαι τα παζλ. Αρκεί να δοκιμάζετε ένα παζλ καθημερινά ή μερικές φορές την εβδομάδα και έτσι, ο εγκέφαλός σας λαμβάνει αρκετή διέγερση για να βελτιώσει τη μνήμη και τη λειτουργία για κάποιο χρονικό διάστημα. Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει ικανοποιητικό συναίσθημα όταν πρέπει να συμπληρώσετε το τελευταίο τετράγωνο του παζλ με το σωστό γράμμα, παρά τη μέθοδο ή την προσέγγιση που χρησιμοποιήσατε για να ολοκληρώσετε την εργασία. Επομένως, απολαύστε αυτή την ικανοποίηση δοκιμάζοντας τα παραπάνω διαδικτυακά παιχνίδια σταυρόλεξων για να ξεκινήσετε.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar