5 μεταδιδόμενοι μύθοι που πρέπει να αποφεύγει κάθε αγοραστής σπιτιού

0
5 μεταδιδόμενοι μύθοι που πρέπει να αποφεύγει κάθε αγοραστής σπιτιού

Αγορά σπιτιού είναι μια συναρπαστική προοπτική, αλλά μπορεί να είναι συντριπτική ταυτόχρονα. Κάθε μέρος της διαδικασίας ακούγεται περίπλοκο, από την επιλογή της σωστής ιδιοκτησίας έως τις επιθεωρήσεις, τη γραφειοκρατία και το κλείσιμο της συμφωνίας. Η μεταφορά είναι ένα άλλο δύσκολο κομμάτι με το οποίο αγωνίζονται οι περισσότεροι αγοραστές σπιτιού.

Περιλαμβάνει την περίπλοκη διοικητική και νομική διαδικασία μεταβίβασης της κυριότητας του ακινήτου. Οι περισσότεροι αγοραστές προσπαθούν να το διαχειριστούν μόνοι τους, αλλά μπαίνουν σε μια επιδιόρθωση.

Η καλύτερη συμβουλή είναι να γνωρίζετε τους μύθους που μεταδίδουν και να απομακρυνθείτε από αυτούς για να κάνετε το ταξίδι σας ομαλό. Εδώ είναι οι λανθασμένες αντιλήψεις που πρέπει να αποφύγετε.

Συμφωνία μεταφοράς

Μύθος #1- Η μεταφορά DIY είναι μια καλή ιδέα

Οι πιθανοί αγοραστές κατοικιών έχουν πολλά να χειριστούν. Οι τυπικές λίστες υποχρεώσεων περιλαμβάνουν την οριστικοποίηση του προϋπολογισμού, ελέγχοντας ατελείωτες καταχωρήσεις ακινήτωνσυλλογή εγγράφων και πολλά άλλα.

Η μεταφορά DIY μπορεί να ανυψώσει το βάρος και το άγχος σας. Επιπλέον, οποιοδήποτε λάθος μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Η καλύτερη επιλογή είναι να έχετε έναν μεταφορέα να φροντίζει τις νομικές και διοικητικές διαδικασίες.

Διασφαλίζουν ότι θα επιλέξετε το ιδανικό ακίνητο ελέγχοντας τον τίτλο. Εάν κάτι δεν πάει καλά, θα σας συμβουλεύσουν να μην προχωρήσετε στη συμφωνία.

Μύθος #2- Η επιλογή ενός μεταφορέα είναι δύσκολη

Η αναζήτηση ενός μεταφορέα είναι πιο εύκολη από ό,τι φαντάζεστε. Είναι σαν να ψάχνετε για έναν έμπορο για να επισκευάσει το αυτοκίνητό σας ή να βάψει το σπίτι σας. Μπορείτε να επιλέξετε με σύνεση ερευνώντας τις επιλογές σας και λαμβάνοντας πολλαπλές προσφορές από μεταφορείς.

Σας δίνει τη δυνατότητα να ψωνίζετε και να συγκρίνετε για να επιλέξετε τον καλύτερο επαγγελματία για τη δουλειά. Μπορείτε να τα ελέγξετε ξανά κάνοντας ερωτήσεις πριν υπογράψετε τη συμφωνία.

Ζευγάρι που μιλά με τον μεσίτη
fgt

Μύθος #3- Το φθηνότερο είναι πάντα το καλύτερο

Η τιμή δεν πρέπει να είναι η κύρια ανησυχία όταν επιλέγετε έναν ειδικό μεταφορέα για το ακίνητό σας. Φυσικά, πρέπει να ελέγξετε το Μεταφορά νομικών εξόδων χρεώνουν.

Αλλά, επίσης, εξετάστε παράγοντες όπως η τεχνογνωσία, η εμπειρία και το ιστορικό. Φροντίστε να λάβετε μια υπηρεσία σταθερής χρέωσης, διαφορετικά μπορεί να λάβετε έναν απροσδόκητο λογαριασμό στο τέλος της διαδικασίας. Ακόμα καλύτερα, αναζητήστε έναν επαγγελματία που να προσφέρει εγγύηση χωρίς μετακόμιση, χωρίς χρέωση.

Μύθος #4- Είναι καλύτερα να πάρετε ένα πακέτο μεταφοράς από τον αντιπρόσωπό σας

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε ένα πακέτο μεταφοράς από τον κτηματομεσίτη σας. Μάλλον θα έχουν μια συμφωνία για την υπηρεσία.

Είναι δελεαστικό να κάνετε μια τέτοια συμφωνία γιατί μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο αναζητώντας δικηγόρο. Αλλά μπορεί να καταλήξετε να πληρώσετε περισσότερα καθώς ο πράκτορας θα ζητήσει μια αμοιβή παραπομπής. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να αναζητήσετε έναν δικηγόρο στο διαδίκτυο, να ζητήσετε προσφορές, να τις συγκρίνετε και να επιλέξετε τον καλύτερο.

Χειροκροτήματα με μεσίτη

Μύθος #5- Η μεταφορά είναι μια πολύ μακρά διαδικασία

Ένας άλλος μύθος που δεν πρέπει να πιστεύετε είναι ότι η μεταφορά είναι μια πολύ μακρά διαδικασία. Οι περισσότεροι αγοραστές το θεωρούν το πιο δυσκίνητο μέρος ολόκληρου του ταξιδιού.

Θεωρείστε το αναγκαίο κακό γιατί το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι κλείσε τη συμφωνία χωρίς να είμαι σίγουρος ότι ο τίτλος και τα χαρτιά είναι ξεκάθαρα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να περιμένετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία μέσα σε 8 – 12 εβδομάδες. Το να έχεις έναν έμπειρο δικηγόρο που χειρίζεται τη διαδικασία την κάνει παιχνιδάκι.

Η μεταφορά δεν χρειάζεται να είναι τόσο τρομακτική όσο φαντάζεστε, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε τους σωστούς επαγγελματίες που σας δείχνουν το δρόμο. Ξεχάστε αυτούς τους μύθους για να το κάνετε ομαλό και αβίαστο!

Schreibe einen Kommentar