5 διασκεδαστικοί τρόποι για να ανανεώσετε το γραφείο στο σπίτι σας

1
5 διασκεδαστικοί τρόποι για να ανανεώσετε το γραφείο στο σπίτι σας

Στην εποχή του COVID-19, όλο και περισσότεροι άνθρωποι καλούνται να εργαστούν από το σπίτι. Εάν ξαφνικά σας έσπρωχναν σε αυτή τη θέση, ο πρώτος σας στόχος ήταν πιθανώς να δημιουργήσετε ένα άνετο ακόμα αποτελεσματικό γραφείο στο σπίτι. Τώρα που έχετε εγκατασταθεί σε αυτόν τον τομέα, ίσως ψάχνετε τρόπους για να προσθέσετε λίγη πίτσα στον χώρο που αφιερώνετε τόσο πολύ χρόνο. Εδώ είναι πέντε τρόποι που μπορείτε εμπλουτίστε το γραφείο στο σπίτι σας.

γραφείο στο σπίτι

Προσθέστε πράσινο και φυσικά στοιχεία

Τίποτα δεν ζωντανεύει έναν αδύνατο χώρο γραφείου όπως τα στοιχεία της Μητέρας Φύσης. Ξεκινήστε τη διαδικασία της διακόσμησης σας, συμπεριλαμβάνοντας λίγο πράσινο στο γραφείο σας. Τα ζωντανά φυτά κάνουν τον αέρα πιο καθαρό και ενισχύουν την ενέργειά σας. Εάν δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε με την ταλαιπωρία των ζωντανών φυτών, υπάρχουν πολλές πλαστές επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε για να προσθέσετε λίγο πράσινο σε αυτό το δωμάτιο.

Τα φρέσκα λουλούδια αποτελούν επίσης μια αρωματική και πολύχρωμη προσθήκη στο γραφείο του σπιτιού σας. Άλλα φυσικά στοιχεία που πρέπει να ενσωματώσετε είναι τα κουκουνάρια, τα αποξηραμένα φύλλα ή τα κοχύλια. Ο στόχος είναι να φέρετε την ομορφιά του υπέροχου εξωτερικού χώρου στον χώρο εργασίας σας.

Go Bold στη διακόσμηση τοίχων

Το πρώτο πράγμα που θα προσέξουν οι άνθρωποι στο γραφείο σας είναι η διακόσμηση των τοίχων. Μην αφήσετε αυτόν τον χώρο να πάει χαμένος. Σε αντίθεση με το υπόλοιπο σπίτι σας, μπορείτε να επιλέξετε να είστε λίγο τολμηροί σε αυτόν τον προσωπικό χώρο που απλά σας ανήκει. Μην διστάσετε να προσθέσετε μια τεράστια ποσότητα χρώματος ή τολμηρά μοτίβα στο δικό σας επιγραφές τοίχου.

Άλλες καλές επιλογές περιλαμβάνουν εξατομικευμένες εκτυπώσεις σε καμβά, μεγεθυσμένες φωτογραφίες ή οτιδήποτε εκφράζει την προσωπική σας αίσθηση του στυλ. Οι τοίχοι σας είναι επίσης ένα καλό μέρος για να συμπεριλάβετε ενδιαφέρουσες υφές και πολυδιάστατα κομμάτια. Ένας πίνακας όρασης είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε γραφείο στο σπίτι, δίνοντάς σας χώρο για να κρεμάσετε τα αγαπημένα σας αποσπάσματα, να καρφιτσώσετε νέες ιδέες και πολλά άλλα.

γραφείο στο σπίτι

Πειραματιστείτε με το Lighting

Πολλοί άνθρωποι εστιάζουν στα προφανή έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα, ενώ αγνοούν την επίδραση που μπορεί να έχει ο φωτισμός στον χώρο εργασίας σας. Ο φωτισμός στο γραφείο σας μπορεί να δημιουργήσει αμέσως οποιαδήποτε διάθεση. Για μέγιστη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, χρησιμοποιήστε έντονο φωτισμό που σας εμπνέει να βάλετε το κεφάλι κάτω και να εργαστείτε πιο σκληρά.

Η λειτουργία dimming διευκολύνει την αλλαγή της φωτεινότητας στο δωμάτιο με το πάτημα ενός κουμπιού. Εκτός από τον εναέριο φωτισμό, φροντίστε να προσθέσετε ένα φωτιστικό γραφείου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία φωτισμού ως μέρος του συνολικού στυλ. Για παράδειγμα, ένα μοναδικό φωτιστικό δαπέδου θα προσφέρει λίγο στυλ στο δωμάτιο, παρέχοντας παράλληλα μια πρακτική λειτουργία.

Δοκιμάστε ένα Standing Desk

Ενα από πιο καυτές τάσεις στο γραφείο στο σπίτι Ο σχεδιασμός είναι η προσθήκη ενός όρθιου γραφείου. Τώρα που έχετε την ευελιξία να εργάζεστε από το σπίτι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας για να πάρετε τον έλεγχο της υγείας σας.

Η χρήση ενός όρθιου γραφείου έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον πόνο στην πλάτη και βελτιώνει τη στάση του σώματος. Επίσης, καίτε περισσότερες θερμίδες όταν στέκεστε αντί να κάθεστε, βοηθώντας σας να ελέγχετε το βάρος σας παρά το γεγονός ότι είστε καθιστικός για μεγάλο μέρος της ημέρας. Με ένα ρυθμιζόμενο μοντέλο, είναι εύκολο να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της όρθιας και της καθιστή θέσης.

Μία από τις πιο καυτές τάσεις στον σχεδιασμό του οικιακού γραφείου είναι η προσθήκη ενός όρθιου γραφείου.  Τώρα που έχετε την ευελιξία να εργάζεστε από το σπίτι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας για να πάρετε τον έλεγχο της υγείας σας.

Επιλέξτε ένα θέμα

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ότι η επιλογή ενός θέματος για το γραφείο θα τους δώσει την έμπνευση που χρειάζονται για να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Εάν είστε λάτρης μιας συγκεκριμένης αθλητικής ομάδας, το γραφείο σας στο σπίτι είναι το τέλειο δωμάτιο για να εμφανίσετε όλα τα αγαπημένα σας αναμνηστικά.

Εάν δεν έχετε κάποιο ιδιαίτερο χόμπι ή πάθος, σκεφτείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη χρωματική παλέτα για το γραφείο στο σπίτι σας. Για να αναβαθμίσετε το στυλ, προσθέστε εντυπωσιακά χρώματα σε όλο το δωμάτιο. Η ναυτική και γκρι χρωματική παλέτα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής αυτές τις μέρες. Αυτό λειτουργεί καλά με θέμα ναυτικό ή δίπλα στον ωκεανό. Μόλις βάλετε το θέμα σας στη θέση του, θα είναι πιο εύκολο να αποφασίσετε για τη διακόσμηση και άλλα βασικά στοιχεία για να ανανεώσετε τον χώρο. Αν θέλετε να μάθετε για Διακοσμώντας ένα γραφείο στο σπίτι ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον εκπληκτικό οδηγό από το Land of Rugs

Με την ευελιξία που συνοδεύει ένα γραφείο στο σπίτι, μπορείτε να μετατρέψετε αυτόν τον χώρο σχεδόν σε οτιδήποτε θέλετε. Μη διστάσετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να σχεδιάσετε ένα γραφείο στο οποίο θα απολαμβάνετε να εργάζεστε καθημερινά.

Schreibe einen Kommentar