4 τύποι αντλιών ντίζελ που πρέπει να λάβετε υπόψη

13
4 τύποι αντλιών ντίζελ που πρέπει να λάβετε υπόψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει λεπτομερώς τέσσερις τύπους αντλιών ντίζελ. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα εκεί έξω, όχι μόνο αυτά που αναφέρονται εδώ, όπως το Αντλία ντίζελ 12 volt και άλλοι. Αλλά αυτό θα σας δώσει μια εισαγωγή σε τέσσερις συγκεκριμένους τύπους αντλιών ντίζελ που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν είστε στην αγορά για μια νέα αντλία ντίζελ.

Αντλία Diesel 12 Volt

Μία από τις πιο δημοφιλείς αντλίες ντίζελ είναι η Αντλία ντίζελ 12 volt, το οποίο διατίθεται σε ένα ευρύ φάσμα στυλ για να ταιριάζει σε διάφορες εφαρμογές. Επιλέξτε από κιτ αντλίας μεταφοράς ντίζελ 12 volt, αντλία αυτόματης αναπλήρωσης 12 volt, κιτ αντλίας ντίζελ 12 volt, υποβρύχια αντλία μεταφοράς 12 volt, συμπαγές pit stop, κιτ αντλίας ολίσθησης 12 volt με ή χωρίς μετρητή, ένα υποβρύχιο 12 volt κιτ αντλίας μεταφοράς και αντλία μεταφοράς ντίζελ διπλής τάσης. Μόνο από αυτήν τη σύντομη λίστα, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για την ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων που εμπίπτουν στην κατηγορία των Αντλία ντίζελ 12 volt.

Ηλεκτρική Αντλία Diesel 24 Volt

Ομοίως με την αντλία ντίζελ 12 volt, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρικές αντλίες ντίζελ 24 volt. Πολλοί προμηθευτές θα διαθέτουν μια υποβρύχια αντλία μεταφοράς 24 volt, ένα κιτ αντλίας ντίζελ 80 LPM 24 volt, μια αντλία μεταφοράς ντίζελ διπλής τάσης, ένα κιτ υποβρύχιας αντλίας μεταφοράς 24 volt, μια αντλία 24 volt 185 LPM και ένα πετρέλαιο μεταφοράς αντλίας 24 volt 60 LPM. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά να διαλέξετε όταν πρόκειται για ηλεκτρικές αντλίες ντίζελ 24 volt. Είναι σημαντικό να έχετε τη σωστή τάση της αντλίας που χρειάζεστε, ώστε να έχετε επαρκή ώθηση για την άντληση καυσίμου έτοιμο για χρήση. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα στοιχεία σας πριν πάτε για ψώνια, ώστε να μπορείτε να λάβετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Ηλεκτρική Αντλία Diesel 240 Volt

Όταν ψάχνετε για ηλεκτρικές αντλίες ντίζελ 240 volt, μπορεί να βρείτε μοντέλα όπως η περιστροφική αντλία πτερυγίων 240 volt 100LPM, η φυγοκεντρική αντλία αυτόματης εκκίνησης 50 mm, η αντλία νερού/ντίζελ 2 ίππων με είσοδο 50 mm ή η αντλία νερού/ντίζελ 1,5 ίππων αντλία με είσοδο 50mm. Μπορεί να ψάχνετε για μια περιστροφική αντλία πτερυγίων 70LPM ή μια περιστροφική αντλία με πτερύγια 200LPM 2″ με αυτόματη πλήρωση. Υπάρχει επίσης το κιτ αντλίας ντίζελ αυτόματης πλήρωσης που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς και αντλίες υποβρύχιου στροβίλου. Μια άλλη επιλογή είναι η αντλία υψηλής ροής 240 volt ή η φυγόκεντρη αντλία αυτόματης εκκίνησης 80 mm ή τέλος η αντλία ντίζελ 150LPM με πτερύγια βαρέως τύπου. Οποιοσδήποτε αξιοπρεπής προμηθευτής θα έχει αυτές τις επιλογές και πολλές άλλες για να διαλέξετε.

Ντίζελ Χειροκίνητη Αντλία

Ένας καλός προμηθευτής αντλιών ντίζελ θα πρέπει να έχει μια αξιοπρεπή επιλογή χειροκίνητων (χειροκίνητων) αντλιών ντίζελ. Η ποικιλία των αντλιών μπορεί να περιλαμβάνει πρότυπα όπως η περιστροφική αντλία από χυτοσίδηρο με στεγανοποιήσεις viton, η περιστροφική αντλία super flow με αναρρόφηση, η χειροκίνητη αντλία διαφράγματος με σωλήνα και αναρρόφηση, η περιστροφική αντλία super flow με μηχανικό ροόμετρο και η αντλία λίτρων από χυτοσίδηρο με σωλήνα ή αναρρόφηση. Όσον αφορά την άντληση καυσίμου με το χέρι, αυτές οι χειροκίνητες αντλίες είναι αυτό που θέλετε. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή σας για να δείτε τι έχει να προσφέρει για να καλύψει τις ανάγκες σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar