4 Συμβουλές για να ενισχύσετε το χαρτοφυλάκιο ακινήτων σας

1
4 Συμβουλές για να ενισχύσετε το χαρτοφυλάκιο ακινήτων σας

Η επένδυση σε ακίνητα θεωρείται συνήθως μια από τις πιο ασφαλείς επενδύσεις, καθώς τα ακίνητα τείνουν να διατηρούν και να αυξάνουν την αξία τους με την πάροδο του χρόνου, παρά τις βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις.

Όταν πρόκειται για επένδυση σε ακίνητα, η αγορά ενός ή δύο ακινήτων είναι καλή, αλλά η ενίσχυση του χαρτοφυλακίου ακινήτων σας με πολλαπλά ακίνητα είναι ακόμη καλύτερη. Εάν σκέφτεστε να το κάνετε αυτό, παρακάτω είναι μερικές κορυφαίες συμβουλές για την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου ακινήτων σας:

χαρτοφυλάκιο ακινήτων

1. Χρησιμοποιήστε τα ίδια κεφάλαιά σας

Εάν έχετε ήδη ένα ή περισσότερα επενδυτικά ακίνητα, τότε αντί να περιμένετε μέχρι να μπορέσετε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα για να επενδύσετε σε περισσότερα, ειδικοί όπως Ο Τζέισον Κοέν της Nexus Real Estate συχνά θα πρότεινε να αξιοποιήσετε τα ίδια κεφάλαια που έχετε δημιουργήσει για να μπορέσετε να αγοράσετε επιπλέον ακίνητα.

Αυτό θα επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία. Και θα σας επιτρέψει να αρχίσετε να κερδίζετε ακόμα περισσότερα χρήματα αυτή τη στιγμή.

2. Αυξήστε τις ταμειακές ροές βελτιώνοντας την ακίνητη περιουσία σας

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορείτε είτε να συγκεντρώσετε περισσότερα χρήματα για τις επενδύσεις σας επενδύοντας σε αυτές για να προσθέσετε αξία στα ίδια τα ακίνητα. Ή, μπορείτε να εστιάσετε στην καλή ταμειακή ροή απλώς νοικιάζοντας τις αγορές ακινήτων σας. Αν είσαι έξυπνος μπορείς να κάνεις και τα δύο.

Επενδύοντας στα ακίνητά σας, αναδιαμόρφωση και αν τα φέρετε σε υψηλότερο επίπεδο, μπορείτε να αυξήσετε το ποσό του ενοικίου που μπορείτε να χρεώσετε. Αυτό θα ενισχύσει την αξία και τις ταμειακές ροές ταυτόχρονα, επιτρέποντάς σας να αποκομίσετε περισσότερα κέρδη από αυτά που μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για να επενδύσετε σε ακόμη περισσότερα ακίνητα για το χαρτοφυλάκιό σας στο μέλλον.

Ταμειακή ροή

3. Παρακολουθήστε την αγορά

Εάν σκέφτεστε σοβαρά να ενισχύσετε το χαρτοφυλάκιο ακινήτων σας, τότε πρέπει επίσης να είστε σοβαροί για την παρακολούθηση της αγοράς. Με παρακολούθηση των τάσεων στην αγοράμπορείτε να προσδιορίσετε πότε ένα ακίνητο βρίσκεται σε καλή τιμή σε μια αξιοπρεπή περιοχή όπου θα μπορείτε να κάνετε επιστροφές και να το επιτεθείτε.

Εάν αφαιρέσετε το μάτι σας από την μπάλα έστω και για μία μέρα, θα μπορούσατε να χάσετε ένα εξαιρετικό ακίνητο που θα ενίσχυε σημαντικά το χαρτοφυλάκιό σας. Είναι πραγματικά τόσο απλό.

4. Πουλήστε αν σας φαίνεται σωστό

Πολλοί άνθρωποι που ξεκινούν ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων πιστεύουν ότι πρέπει να διατηρήσουν τις ιδιοκτησίες τους χωρίς προβλήματα. Αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα.

Εάν ένα ακίνητο δεν σας προσφέρει τις αποδόσεις που θα θέλατε να δείτε ή εάν η αγορά για ένα ακίνητο είναι ισχυρή, τότε η πώλησή του μπορεί να είναι η σωστή επιλογή. Ειδικά αν σας επιτρέπει να επανεπενδύσετε το κεφάλαιό σας σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σκληροί και γρήγοροι κανόνες όσον αφορά τη διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου ακινήτων. Επομένως, κρατήστε το βλέμμα σας στην μπάλα και κάντε ό,τι σας φαίνεται σωστό.

Προτού ενισχύσετε το χαρτοφυλάκιο ακινήτων σας, θα πρέπει, φυσικά, να σκεφτείτε προσεκτικά και να κάνετε την έρευνά σας στην αγορά. Αλλά εφόσον είστε λογικοί και αντιμετωπίζετε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο, θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε ποτέ για το μέλλον σας.

Schreibe einen Kommentar