3 ψηφιοποιημένες μέθοδοι για να διατηρήσετε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις

35
3 ψηφιοποιημένες μέθοδοι για να διατηρήσετε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις
3 ψηφιοποιημένες μέθοδοι για να διατηρήσετε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις

Εικόνα από klimkin από Pixabay

Σχεδόν όλοι έχουμε πολλές αγαπημένες αναμνήσεις από το παρελθόν μας. Αυτά μπορεί να είναι πάρτι γενεθλίων, διακοπές, διακοπές και διάφορες άλλες περιπτώσεις. Πολλές από αυτές τις αναμνήσεις καταγράφονται είτε σε βίντεο είτε σε φωτογραφίες. Μας αρέσει να κοιτάμε πίσω σε αυτά κάθε ευκαιρία που έχουμε να αναπολήσουμε τις καλές στιγμές του παρελθόντος.

Δυστυχώς, αυτές οι φωτογραφίες και οι βιντεοκασέτες τελικά θα αλλοιωθούν, καθιστώντας τις ουσιαστικά άχρηστες. Αυτό είναι πολύ ατυχές και μπορεί να σας οδηγήσει στο να ξεχάσετε αυτές τις σημαντικές αναμνήσεις ή ορόσημα. Αλλά ευτυχώς, η ψηφιοποίησή τους μπορεί να τους κρατήσει γύρω για πολύ περισσότερο και να εξασφαλίσει ότι δεν θα χάσετε ποτέ τις πολύτιμες αναμνήσεις σας.

Χωρίς καμία περαιτέρω καθυστέρηση, αυτό το άρθρο πρόκειται να εξετάσει μερικές μεθόδους για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να διατηρήσετε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις ποτέ.

Προσλάβετε έναν επαγγελματία

Ο πρώτος, και ίσως καλύτερος, τρόπος για να ψηφιοποιήσετε και να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σας είναι να προσλάβετε έναν επαγγελματία. Αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να μεταφερθούν οικιακές ταινίες σε dvd και ακόμη και τοποθετήστε όλες τις αναμνήσεις σας σε ένα USB stick για να τις αποθηκεύσετε εύκολα στον υπολογιστή σας και να τις στέλνετε/μοιράζεστε με άλλα μέλη της οικογένειας όποτε κρίνετε κατάλληλο. Εφόσον δεν διαγράφονται από τον υπολογιστή σας, θα πρέπει να παραμείνουν σε καλή ποιότητα για πάντα.

Αυτές οι εταιρείες είναι έμπειρες και μπορούν να διασφαλίσουν ότι η δουλειά γίνεται σωστά. Δεν διαρκεί πολύ και το σχετικά προσιτό κόστος μπορεί να σας εκπλήξει. Τους στέλνετε απλώς τις φωτογραφίες ή/και το βίντεο που θέλετε να ψηφιοποιηθούν και απλώς περιμένετε να κάνουν τη δουλειά τους.

Ψηφιοποιήστε τις φωτογραφίες ή τα βίντεο μόνοι σας

Εάν αποφασίσετε να μην προσλάβετε έναν επαγγελματία και θέλετε να χειριστείτε τα πράγματα μόνοι σας, αυτό είναι επίσης μια επιλογή. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος και λίγη προσπάθεια, αλλά μπορείτε να ψηφιοποιήσετε αυτές τις αναμνήσεις μόνοι σας. Θα υπάρξουν μερικά εργαλεία που χρειάζεστε για να μετατρέψετε το VHS σε ψηφιακό, όπως έναν τρόπο αναπαραγωγής της κασέτας, έναν τρόπο μετατροπής του περιεχομένου, καθώς και ενδεχομένως έναν προσαρμογέα και ακόμη και κάποιο λογισμικό.

Αν και όλα αυτά μπορούν να βρεθούν, ορισμένα αντικείμενα μπορεί να είναι πιο δύσκολα από άλλα και μπορεί να είναι ακριβά. Επίσης, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να φροντίζετε να κάνετε τα πράγματα σωστά. Κάνοντας έστω και ένα μικρό λάθος, μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή ή να καταστρέψετε τις κασέτες σας. Αν δεν είστε έτοιμοι να το κάνετε μόνοι σας ή έχετε ήδη τον περισσότερο εξοπλισμό που χρειάζεστε, το να εμπιστευτείτε μια εταιρεία που έχει μακρά ιστορία ψηφιοποίησης περιεχομένου είναι συχνά η πιο ασφαλής οδός.

Δημιουργήστε έναν οικογενειακό ιστότοπο

Ψηφιοποιημένες μέθοδοι για να διατηρήσετε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις

Εικόνα κατά 200 μοίρες από το Pixabay

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με την ψηφιοποίηση φωτογραφιών και βίντεο με τις αγαπημένες σας αναμνήσεις είναι να μπορείτε να τις μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να το κάνετε αυτό είναι να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο που θα εμφανίζει όλες αυτές τις αναμνήσεις, 24 ώρες την ημέρα.

Μόλις οι φωτογραφίες σας ψηφιοποιηθούν χρησιμοποιώντας μία από τις δύο παραπάνω μεθόδους, μπορείτε απλώς να προσθέσετε φωτογραφίες και βίντεο στον ιστότοπο, για να διασφαλίσετε ότι η οικογένειά σας μπορεί να τα βλέπει πάντα όποτε θέλει

Επίσης, σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε να προστατεύσετε τον ιστότοπο με κωδικό πρόσβασης, για να βεβαιωθείτε ότι μόνο η οικογένεια και οι φίλοι σας μπορούν να δουν ό,τι ανεβάζετε. Καθόσον το κόστος κατασκευής μιας ιστοσελίδας, είναι αρκετά προσιτές σήμερα και υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές ιστοσελίδων που διευκολύνουν πολύ την έναρξη και τη συντήρηση ενός ιστότοπου.

Οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους μπορεί να είναι ένας φανταστικός τρόπος για να διατηρήσετε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις και να διασφαλίσετε ότι δεν θα χαθούν με την πάροδο του χρόνου και θα μεταδοθούν από γενιά σε γενιά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar