10 Πλεονεκτήματα του να έχετε το δικό σας σπίτι

0
10 Πλεονεκτήματα του να έχετε το δικό σας σπίτι

Είναι πάντα μια έκρηξη η πρώτη φορά που έχετε το δικό σας σπίτι. Είναι σαν να ανοίγεται ένας νέος κόσμος για σένα, και είναι ένας κόσμος όπου μπορείς να αποφασίσεις πώς πρέπει να είναι όλα.

Αν πιστεύετε ότι το μεγαλύτερο μέρος της χαράς της απόκτησης ενός νέου σπιτιού τελειώνει με την πρώτη μέρα ή τη νύχτα στο σπίτι, κάνετε λάθος. Υπάρχουν περισσότερα να απολαύσετε σε ένα νέο σπίτι από το να μένετε απλώς σε αυτό.

Αν νιώθετε ότι δεν έχετε απολαύσει το νέο σας σπίτι όσο θα έπρεπε, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τις μεγαλύτερες χαρές που μπορείτε να αποκτήσετε αφού γίνετε νέος ιδιοκτήτης σπιτιού.

Ζευγάρι μπροστά σε ένα νέο σπίτι

Οικονομίες

Ένα σπίτι μπορεί να είναι ακριβό, αλλά τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε στο δρόμο θα είναι πιο πολύτιμα γιατί το να έχετε το δικό σας σπίτι σημαίνει εξοικονόμηση χρημάτων από ενοίκια. Φυσικά, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη συντήρηση, αλλά οι εξοικονομήσεις ενοικίου σας θα είναι υπεραρκετές για να το καλύψετε. Αγοράζοντας ένα σπίτι, μπορείτε να έχετε ένα περιποιημένο σπίτι, ενώ παράλληλα έχετε περισσότερα χρήματα στον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας.

Μετοχικό κεφάλαιο

Όταν έχετε το δικό σας σπίτι, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα ίδια κεφάλαια, που σημαίνει την αξία του σπιτιού σας μείον το ποσό που οφείλετε για το δάνειό σας σε όρους ακίνητης περιουσίας. Στην ακίνητη περιουσία, τα ίδια κεφάλαια μπορούν να αυξηθούν όταν η αξία του σπιτιού σας αυξάνεται ή όταν πληρώνετε για αυτό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το σπίτι σας μπορεί να αυξηθεί σε αξία πολλαπλάσια της αρχικής του αξίας. Είναι επειδή, στα ακίνητα, όλα τα ακίνητα σχεδόν πάντα αυξάνονται σε αξία όσο περνάει ο καιρός.

Σύμφωνα με Αυστραλούς εμπειρογνώμονες ακινήτων, υπάρχει μια αναμενόμενη εισερχόμενη αύξηση στην αγοραία αξία των ακινήτων. εάν θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι σε προσιτή τιμή και να αυξήσετε την αξία του τα επόμενα χρόνια, η απόκτηση ενός σπιτιού μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους παρέχοντάς σας ένα άνετο μέρος για να ζήσετε. Αποτελώντας μια μακροπρόθεσμη επένδυση που είναι σχεδόν εγγυημένη να αυξηθεί σε αξία.

Μοντέλο σπιτιού με στοίβες χρημάτων

Σταθερότητα

Οταν εσύ νοικιάστε το σπίτι σας, γνωρίζετε τον αγώνα να σκεφτείτε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας γιατί πρέπει να ετοιμάζετε χρήματα για τον ιδιοκτήτη σας στο τέλος κάθε μήνα. Είναι κάτι που πρέπει να προσέχετε κάθε μήνα και κάτι που προκαλεί πολλούς πονοκεφάλους. Επιπλέον, η ενοικίαση σημαίνει επίσης ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο ιδιοκτήτης σας να ανακοινώσει αύξηση ενοικίου.

Με το δικό σας σπίτι, δεν θα έχετε ιδιοκτήτη να απαντήσετε. Και, ακόμα κι αν πρέπει να πληρώσετε για μια υποθήκη, είναι ένα σταθερό ποσό. Έχοντας αυτό το είδος σταθερότητας, μπορείτε να έχετε μια ζωή όπου θα έχετε περισσότερο έλεγχο στον τρόπο ζωής και στα οικονομικά σας.

Ελευθερία

Με το να έχετε το δικό σας σπίτι, μπορείτε να έχετε την ελευθερία να ζήσετε όπως θέλετε. Σημαίνει ότι δεν θα έχετε έναν ιδιοκτήτη για να απαντήσετε ή να μοιραστείτε έναν τοίχο με άλλον ενοικιαστή. Επιπλέον, μπορείτε να ξεκινήσετε οποιοδήποτε έργο σπιτιού θέλετε χωρίς να ζητήσετε άδεια. Με αυτό, μπορείτε να απολαύσετε το να είστε ελεύθεροι στο σπίτι σας επειδή είναι στην πραγματικότητα δικό σας.

Ζευγάρι με νέο σπίτι

Φορολογικά πλεονεκτήματα

Ως νέος ιδιοκτήτης σπιτιού, μια από τις μεγαλύτερες χαρές θα ήταν τα πολυάριθμα φορολογικά πλεονεκτήματα, όπως η αφαίρεση της μηνιαίας υποθήκης στην επιστροφή εισοδήματός σας και η απόλαυση προνομιακών φορολογικών θεραπειών.

Κτίριο πίστωσης

Χρειάζεστε δάνειο αλλά όχι αρκετή πίστωση; Με την ιδιοκτησία ενός σπιτιού, μπορείτε να δείξετε στην τράπεζα ότι είστε υπεύθυνο άτομο που ξέρει πώς να φροντίζει τα οικονομικά της, κάτι που σίγουρα μπορεί να επηρεάσει την αύξηση του πιστωτικού σας σκορ.

Είναι μια μεγάλη επένδυση

Το να έχετε ένα σπίτι σας φέρνει πληρότητα, αλλά αισθάνεστε ακόμα καλύτερα γιατί το να αποκτήσετε ένα σπίτι είναι μια μεγάλη επένδυση. Γιατί; Οι αξίες των ακινήτων μπορεί να αυξηθούν με την πάροδο του χρόνου και να προσφέρουν καλύτερη απόδοση επένδυσης σε σύγκριση με αυτοκίνητα, gadget και άλλα ακίνητα. Ένα σπίτι δεν είναι απλώς μια επένδυση. είναι επίσης μια επένδυση στην οποία μπορείτε να ζείτε και να χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Γράφημα σπιτιού

Μπορείτε να επιλέξετε πού θα ζήσετε

Ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα για την αναζήτηση ενός νέου σπιτιού είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία που ταιριάζει καλύτερα στον τόπο εργασίας σας και στον τρόπο ζωής που θέλετε να έχετε. Είναι χιλιόμετρα καλύτερα σε σύγκριση με την ενοικίαση, καθώς όταν νοικιάζεις, δεν έχεις λόγο για το ποιοι είναι οι γείτονές σου.

Έχοντας αυτή την ικανότητα, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της γειτονιάς και της κοινότητας στην οποία θέλετε να είστε μέρος, κάτι που είναι πολύτιμο πράγμα που δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι.

Έχετε ένα σπίτι!

Εάν δεν είχατε ποτέ σπίτι, θα εκπλαγείτε με το πόσο ωραία νιώθετε όταν αγοράζετε το πρώτο σας σπίτι. Είναι σαν την περηφάνια να έχεις κάτι πραγματικά πολύτιμο και να αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι το έφτιαξες. Είναι μια απόδειξη για όλα όσα έχετε δουλέψει. Επιπλέον, σας παρακινεί να δείτε τι μπορείτε να επιτύχετε στο μέλλον εάν συνεχίσετε να τρίβετε.

Ζευγάρι που κρατά ένα κλειδί

Ασφάλεια

Όταν ζείτε σε ένα διαμέρισμα, υπάρχει σχεδόν πάντα μια αμφιβολία στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι η ασφάλειά σας κινδυνεύει επειδή δεν γνωρίζετε πάντα ποιοι είναι όλοι οι γείτονές σας ή ποιον αφήνουν να μπουν στις μονάδες τους. Αλλά, όταν ζείτε στο δικό σας σπίτι, μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς με την οικογένειά σας και να αισθάνεστε ασφαλείς επειδή είστε αυτός που προετοίμασε την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Απολαύστε τη ζωή στο σπίτι σας

Το να γίνεις ιδιοκτήτης σπιτιού είναι ένα τεράστιο βήμα στη ζωή, που απαιτεί πολλή προσοχή και οικονομική επένδυση. Για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή σας ως νέος ιδιοκτήτης σπιτιού, αποκτήστε ένα Περθ σπίτι και πακέτο γης σε ένα μέρος και τιμή όπου θα είστε ευχαριστημένοι.

Schreibe einen Kommentar