Υπηρεσία ελέγχου ζιζανίων της Γεωργίας | Φροντίδα του γκαζόν

8
Υπηρεσία ελέγχου ζιζανίων της Γεωργίας |  Φροντίδα του γκαζόν

Η υπηρεσία ελέγχου ζιζανίων μπορεί να είναι η απάντησή σας.

Ό,τι κι αν κάνετε, τα ζιζάνια φαίνεται πάντα να ξαναφυτρώνουν, μερικές φορές ακόμη πιο δυνατά από πριν. Μπορούν γρήγορα να καταλάβουν και να μετατρέψουν το όμορφο γκαζόν σας σε εφιάλτη γεμάτο ζιζάνια. Το να θέσετε τον έλεγχο των ζιζανίων ως προτεραιότητα μπορεί να βοηθήσει στην αναστροφή της ζημιάς που έχουν προκαλέσει τα ζιζάνια στο γκαζόν σας και να αποτρέψει την εξάπλωσή τους.

Crabgrass- Κοινό ζιζάνιο της ΓεωργίαςCrabgrass

Το Crabgrass αναδύεται σε ζεστό καιρό και μπορεί να έχει μακροχρόνιες καταστροφικές συνέπειες. Ένα μόνο φυτό καβουριού μπορεί να παράγει έως και 150.000 σπόρους. Αυτοί οι σπόροι στη συνέχεια φυτρώνουν και ξεκινούν τον επιβλαβή κύκλο από την αρχή αφήνοντάς σας μια αυλή γεμάτη ζιζάνια.

Poa / Annual Bluegrass - Common Georgia WeedΕτήσιο Bluegrass / Poa

Ένα από τα πιο κοινά ζιζάνια, το Annual Bluegrass, μπορεί να είναι ένα σημαντικό πρόβλημα στους χλοοτάπητες και είναι μια συνεχής ταλαιπωρία για όσους διατηρούν το πολύτιμο γκαζόν τους. Το έντονο πράσινο χρώμα του ξεχωρίζει σαν πονεμένος αντίχειρας στο όμορφο γκαζόν σας. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να ελεγχθεί το τρέχον Ετήσιο Bluegrass, μπορούν να ληφθούν προληπτικά μέτρα για να αποτραπεί η μελλοντική ανάπτυξη.

Πικραλίδα - Common Georgia WeedΠικραλίδες

Οι πικραλίδες μπορεί να φέρουν χρώμα, αλλά αν δεν θέλετε να τις έχετε στην αυλή ή τον κήπο σας, μπορεί να είναι δύσκολο να απαλλαγείτε. Οι πικραλίδες είναι ένα απλό πολυετές φυτό και αναπτύσσονται μέσω της εξάπλωσης των σπόρων. Οι ρίζες τους μπορούν να φτάσουν τα δύο πόδια σε μήκος και μπορούν να κρυφτούν κάτω από την επιφάνεια ακόμα και αφού έχουν αποκοπεί προκαλώντας συνεχή ανάπτυξη.

Όσο κι αν προσπαθήσετε να ακολουθήσετε όλα τα σωστά πρωτόκολλα και βήματα για να αποφύγετε τα ζιζάνια, ίσως χρειαστεί να στρατολογήσετε έναν ειδικό. Ευτυχώς, η Legacy Lawn Care ειδικεύεται στη φροντίδα του γκαζόν μέσα και γύρω από το Winder, GA και ξέρει ακριβώς πώς να βοηθήσει. Η Legacy προσφέρει μια συγκεκριμένη υπηρεσία ελέγχου ζιζανίων στη Γεωργία που απευθύνεται ειδικά στο γκαζόν σας. Επιτρέψτε μας να χειριστούμε την αυλή σας και να τη στήσουμε για το καλοκαίρι που πλησιάζει.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar