Το πρότυπο δεν θα κάνει: Αναβαθμίσεις αυτοκινήτου που μπορούν να αυξήσουν την ποιότητα ζωής σας

51
Το πρότυπο δεν θα κάνει: Αναβαθμίσεις αυτοκινήτου που μπορούν να αυξήσουν την ποιότητα ζωής σας

Είναι ένα αξίωμα που ισχύει για πολλά προϊόντα, χωρίς να εξαιρούνται τα προϊόντα στην αυτοκινητοβιομηχανία: εάν θέλετε κορυφαία απόδοση από την επένδυσή σας, η προεπιλογή δεν θα ισχύει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι κάνουν jailbreak τα iPhone τους, ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αναβαθμίζουν ή αντικαθιστούν συστήματα ασφαλείας στα σπίτια τους και ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι επενδύουν σε νέα ανταλλακτικά για τα αυτοκίνητά τους: είναι ευρέως κατανοητό μεταξύ των καταναλωτών (ιδιαίτερα εκείνων που είναι πιο ευαισθητοποιημένοι στην τάξη) ότι όσοι πωλούν προϊόντα θα εξοπλίζουν πάντα τους καταναλωτές με το ελάχιστο, προσπαθώντας να εξοικονομήσουν χρήματα μειώνοντας την ποιότητα. Είτε το εμπλεκόμενο προϊόν είναι μια εσπευσμένη εργασία ανακαίνισης σε ένα «αναποδογυρισμένο» σπίτι που το αφήνει με μυριάδες προβλήματα, μια τεχνολογία που περιορίζει την ικανότητά σας να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες που ανταγωνίζονται τη μητρική εταιρεία ή ανταλλακτικά αυτοκινήτων που δεν έχουν την τάση να αποδίδουν πολύ καλά όταν στο δρόμο, οι πελάτες έχουν βρει ξανά και ξανά ότι πρέπει πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους εάν θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις επενδύσεις τους.

Εάν μόλις τραβήξατε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο από την παρτίδα της αντιπροσωπείας ή ακόμα και έχετε επενδύσει σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που κοστίζει μια αρκετά δεκάρα, πιθανότατα αισθάνεστε το βάρος όλων των χρημάτων που μόλις ξοδέψατε σε αυτό το όχημα. Τα αυτοκίνητα στις ΗΠΑ ήταν πιο ακριβά από ποτέ τελευταία, οπότε αν πρόκειται να βυθίσετε χιλιάδες δολάρια σε ένα όχημα, είναι σημαντικό να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση από αυτό, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι ότι η συνολική εμπειρία σας είναι η βέλτιστη κατά τη χρήση του.

Εάν πιστεύετε ότι το αυτοκίνητό σας μπορεί να μην λειτουργεί με κορυφαία απόδοση και θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας, ρίξτε μια ματιά στην εγκατάσταση οποιασδήποτε από τις παρακάτω αναβαθμίσεις: μπορεί να διαπιστώσετε ότι το αυτοκίνητό σας εξυπηρετεί τις ανάγκες σας καλύτερα από ποτέ.

Νέα ελαστικά

Αν και δεν είναι η πιο εντυπωσιακή αναβάθμιση σε αυτήν τη λίστα, η οδηγική σας εμπειρία μπορεί να επηρεαστεί σοβαρά από τη φθορά του σετ ελαστικών σας. Η αποτυχία αντικατάστασης των ελαστικών σας κάθε τόσο μπορεί πραγματικά να σας βάλει σε κίνδυνο, καθώς το αυτοκίνητό σας μπορεί να χάσει γρήγορα την πρόσφυση στα ελαστικά που είναι στα τελευταία τους πόδια, προκαλώντας σας ένα δυνητικά απειλητικό ατύχημα.

Ειδικά αν εργάζεστε με μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, η επένδυση σε νέα ελαστικά μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε, αυξάνοντας την άνεσή σας καθώς οδηγείτε, βελτιώνοντας λειτουργίες όπως η επιτάχυνση και το φρενάρισμα και με το σωστό σετ, ακόμα και οδηγείτε ομαλά σε κακές καιρικές συνθήκες.

Χρωματίστε τα Windows σας

Σε μια πιο κομψή νότα, επιλέγοντας να έχετε τα παράθυρά σας φιμέ από επαγγελματία μπορεί να είναι μια εξαιρετική αισθητική επιλογή που προσθέτει λίγη λειτουργικότητα στο όχημά σας. Εκτός από το να προσθέτουν μια πτυχή στυλ στο αυτοκίνητό σας, τα φιμέ τζάμια τείνουν επίσης να σας προσφέρουν λίγη ιδιωτικότητα κατά την οδήγηση και να μειώνουν τον αντίκτυπο της αντανάκλασης, επομένως κανείς δεν χρειάζεται να σας δει να συγχρονίζετε τα αγαπημένα σας ποπ τραγούδια ενώ είστε κολλημένοι στην κίνηση .

Νέα τακάκια και γραμμές φρένων

Η σημασία του να έχετε ένα σύστημα πέδησης που να ανταποκρίνεται δεν μπορεί να υποτιμηθεί, επομένως ένα καλό μέρος για να δουλέψετε εάν διαπιστώσετε ότι το αυτοκίνητό σας δεν προσαρμόζεται αρκετά γρήγορα όταν πρέπει να πατήσετε τα φρένα σας μπορεί να είναι να έχετε τακάκια και πετονιές σας. αντικαταστάθηκε. Τα κεραμικά τακάκια φρένων και οι χαλύβδινες γραμμές φρένων είναι από τα καλύτερα υλικά για σύγχρονα συστήματα πέδησης, διασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητό σας σταματάει όταν το θέλετε να σταματήσετε: τα κεραμικά τακάκια, ειδικότερα, είναι γνωστά για την προσθήκη ώθησης στο σύστημα πέδησής σας και οι ατσάλινες γραμμές βελτιώστε τον χρόνο απόκρισής σας ενώ μειώνεται λιγότερο με την πάροδο του χρόνου.

Νέο ταμπλό/Στερεοφωνικό σύστημα

Εάν διαπιστώσετε ότι το τρέχον αυτοκίνητό σας δεν διαθέτει συνδεσιμότητα, ότι πρέπει να βγάλετε το παλιό καλώδιο aux για να ακούσετε τη μουσική σας ή να βάλετε το GPS σας στο ηχείο για να μπορείτε να το ακούσετε, μπορείτε να σκεφτείτε να ενημερώσετε το αυτοκίνητό σας με το τελευταίας τεχνολογίας. Για οχήματα που δεν διαθέτουν Bluetooth ή οχήματα χωρίς ψηφιακές διεπαφές, υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά που μπορούν να προσθέσουν κάποια αναγκαία ψηφιακή συνδεσιμότητα στο αυτοκίνητό σας.

Αν θέλετε να προσαρμόσετε το αυτοκίνητό σας και να βελτιώσετε τη συνολική του απόδοση, θα χαρείτε να ακούσετε ότι υπάρχουν επιλογές στην αγορά για σχεδόν κάθε βελτίωση που μπορείτε να φανταστείτε. Πραγματοποιήστε κάποια έρευνα στους τομείς που πιστεύετε ότι το όχημά σας μπορεί να λείπει: θα βρεθείτε να μιλάτε με έναν έμπειρο επαγγελματία σε σύντομο χρονικό διάστημα και στο μέλλον ίσως απλώς να σας ευχαριστήσετε για την επέκταση της επένδυσής σας στο όχημά σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar