Το επόμενο έτος είναι εδώ! – Indian Run Εξωραϊσμός

2
Το επόμενο έτος είναι εδώ!  – Indian Run Εξωραϊσμός

Εδώ είμαστε ο χειμώνας του 2018 και μέχρι στιγμής, έχουμε ήδη χιόνι μαζί με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες! Ο πυρετός της καμπίνας έχει μπει. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά είμαι ήδη έτοιμος για την Άνοιξη!

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν ότι όταν χιονίζει, απολαμβάνουν την ομορφιά του. Μέχρι να ξεκινήσει ο καθαρισμός! Σίγουρα είναι όμορφο, αλλά καθώς ο ήλιος αρχίζει να κορυφώνεται μέσα από τα σύννεφα και αρχίζει να λιώνει το χιόνι, μας δίνονται τα συγκλονιστικά οράματα του τι κρύβεται από κάτω, (και δεν εννοώ μόνο πού αφήνεις τον σκύλο να βγει)!

Θυμάστε πέρυσι όταν ο εγκέφαλός σας ξυπνούσε από τον χειμωνιάτικο λήθαργο και αρχίσατε να σκέφτεστε τις πιο ζεστές μέρες και να περνάτε χρόνο έξω στο νέο σας αίθριο; Τουλάχιστον σκεφτήκατε πόσο ωραία θα ήταν. Η άνοιξη ήρθε και έφυγε και όταν ήρθε το καλοκαίρι, υπήρχαν πάρα πολλά ‚έργα‘ για να το αντιμετωπίσεις! Ο εγκέφαλός σας στη συνέχεια μετατοπίστηκε σε ίσως του χρόνου!
Καλά, του χρόνου είναι εδώ!

Ξεκινήστε το σχέδιό σας νωρίς!

Ίσως σκέφτεστε, ο χειμώνας δεν είναι η κατάλληλη εποχή του χρόνου για να σκεφτείτε ένα αίθριο; Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η τέλεια εποχή του χρόνου για να θέσετε τους στόχους σας για να αποκτήσετε αυτό το αίθριο ή τον υπαίθριο χώρο διαβίωσης που πάντα θέλατε! Μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός σας, μπορείτε να προγραμματίσετε το έργο σας. Πριν το καταλάβετε, ο καιρός είναι πιο ζεστός και θα ετοιμαστείτε να απολαύσετε το αίθριο σας φέτος!

Σχεδιασμός και κατασκευή από την Indian Run Landscaping 201

Μην επαναλάβετε την περσινή αναβλητικότητα! Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να δείτε περισσότερα από τα ολοκληρωμένα έργα μας και προγραμματίστε το ραντεβού σας σήμερα!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar