Συμβουλές για την εύρεση λύσεων σε προβλήματα ημέρας μετακίνησης

2
Συμβουλές για την εύρεση λύσεων σε προβλήματα ημέρας μετακίνησης

Είναι αρκετά προφανές πόσο δύσκολο είναι να μετακινηθείτε από το ένα ακίνητο στο άλλο. Ορισμένοι παράγοντες είναι ακριβώς πέρα ​​από τον έλεγχο κανενός που θα μπορούσαν να επιβραδύνουν τη διαδικασία μετακίνησης. Αυτά τα προβλήματα ημέρας μετακίνησης περιλαμβάνουν κακές καιρικές συνθήκες και τραυματισμούς κατά τη συσκευασία ή τη μεταφορά των αντικειμένων.

Η αλήθεια είναι, ψαξιμο για ΣΠΙΤΙ είναι πολύ πιο εύκολο από την ίδια την κίνηση. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να το μαρτυρήσουν αυτό, καθώς πίστευαν ότι μπορεί να συμβούν πολλές καταστροφές κατά τη μετακόμιση.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι ιδιοκτήτες σπιτιού συμβουλεύονται να προσλάβουν έναν επαγγελματία μεταφορέα. Βοηθά στην αντιμετώπιση των προκλήσεων με τις κατάλληλες λύσεις για να γίνει η κίνηση ταχύτερη και ασφαλέστερη. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δεξιότητές τους από το να πακετάρετε τα υπάρχοντά σας μέχρι τη μεταφορά τους στο νέο σας μέρος.

Μετακόμιση για ζευγάρι με παιδί

Συνήθη προβλήματα της ημέρας μετακίνησης και οι λύσεις τους

Ακολουθεί μια λίστα με τις ατυχίες σε περιόδους μετακίνησης μαζί με τις λύσεις που γίνονται εφικτές από επαγγελματίες μετακομιστές:

1. Καθυστερημένες κρατήσεις

Η κράτηση ενός μετακομιστή είναι απαραίτητη εβδομάδες πριν από τη μετακόμιση για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Ένας άλλος λόγος είναι η υψηλή ζήτηση για μεταφορείς στην αγορά, με την οποία άλλοι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να κλέψουν τη θέση σας. Η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι μπορεί να πάρει μεγάλο μέρος του χρόνου σας, επομένως το να βρείτε έναν μετακομιστή νωρίτερα θα ωφελούσε επίσης το πολυάσχολο πρόγραμμά σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με την εταιρεία μετακίνησης που προτιμάτε πριν ξεκινήσετε να πακετάρετε τα πράγματά σας. Θα είναι αγχωτικό και μπορεί να σας κάνει να ξεχάσετε να κάνετε κράτηση. Η καλύτερη λύση είναι να εξασφαλίσετε τη θέση σας εκ των προτέρων για να μειώσετε τις ανησυχίες σας ενώ συγκεντρώνετε όλα τα πράγματα.

Οι πολυάσχολες εποχές για μετακομίσεις είναι μεταξύ της άνοιξης και του καλοκαιριού, επομένως απαιτείται προκράτηση κατά τη διάρκεια αυτών των ημερομηνιών.

2. Συσκευασία τελευταίας στιγμής

Είναι ασφαλές να πούμε ότι το πιο δύσκολο μέρος της μετακίνησης είναι η διαδικασία συσκευασίας. Αυτό είναι ανεξάρτητα από το αν προέρχεστε από μια μικρή ή τεράστια ιδιοκτησία. Οι περισσότερες οικογένειες κατέχουν πολλά πράγματα με τα οποία μερικές φορές παραμελείται η απορρόφηση με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ορεινά κομμάτια. Θα ήταν πολύ αργά για να συνειδητοποιήσεις κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης, για να μην πω, το βράδυ πριν από τη μετακόμιση. Αν και είναι εφικτό, ωστόσο, αυτό είναι επίσης τόσο απογοητευτικό από την πλευρά σας αλλά και για τους μετακινούμενους.

Έτσι, οι ειδικοί συμβουλεύουν τους ιδιοκτήτες σπιτιού να πακετάρουν τα πράγματά τους αρκετές εβδομάδες πριν από την ημερομηνία μετακόμισης. Θα μπορούσε να είναι οκτώ εβδομάδες νωρίτερα, για να είμαι συγκεκριμένος. Αυτό γίνεται για να μην ξεχάσετε κάποια κομμάτια και επίσης να μειώσετε τον κίνδυνο να καταστραφούν αντικείμενα λόγω πανικού.

Μάθετε τις κατάλληλες τεχνικές για να συσκευάζετε αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων εύθραυστων και βαρέων επίπλων. Ωστόσο, οι περισσότεροι μετακομιστές προσφέρουν μια υπηρεσία συσκευασίας που εγγυάται ότι τα υπάρχοντά σας βρίσκονται σε καλά χέρια. Η δουλειά σας είναι να τους υποδείξετε ποια κουτιά περιέχουν αντικείμενα που είναι επιρρεπή σε ζημιά, ώστε να χειρίζονται αυτά τα κομμάτια με προσοχή. Η οργάνωση των αντικειμένων θα ήταν επίσης ευκολότερη με τη βοήθεια μεταφορέων.

κουτιά συσκευασίας

3. Αποτυχία αποσύνθεσης αντικειμένων

Σε ορισμένα άτομα αρέσει να διατηρούν αντικείμενα ακόμα κι αν δεν είναι τόσο πολύτιμα μακροπρόθεσμα. Αυτό προκαλεί πολλά φορτία όταν μετακινείστε έξω, καθιστώντας τα πιο προβλήματα μετακίνησης της ημέρας. Το πιο συνηθισμένο αντικείμενο που είναι καλύτερο για απόρριψη είναι τα κατεστραμμένα έπιπλα που θα μπορούσαν να πιάσουν πολύ χώρο στο φορτηγό.

Επομένως, είναι σημαντικό να ελέγχετε τα πράγματά σας κατά τη συσκευασία για να γνωρίζετε ποια να κρατήσετε και ποια να πεταχτούν. Αυτό θα εξοικονομήσει περισσότερο χώρο στο εσωτερικό του φορτηγού για τα απαραίτητα.

Εάν ανησυχείτε για το κόστος των αντικειμένων, μπορείτε να επιλέξετε να τα δωρίσετε ή να τα πουλήσετε για να προσθέσετε τα έξοδα μετακόμισής σας.

Ευτυχώς, οι εταιρείες μετακόμισης μπορούν να προσφέρουν μια υπηρεσία αποθήκευσης για την ασφάλεια αντικειμένων που δεν χωρούσαν στο φορτηγό κατά τη μετακόμιση. Το μέρος θα καθησυχάσει τους ιδιοκτήτες σπιτιού ότι τα πράγματά τους είναι σε καλά χέρια και θα φτάσουν στο νέο σπίτι στην ώρα τους.

4. Ανάγκες στάθμευσης και ασανσέρ

Τα κινούμενα φορτηγά διαφέρουν σε μέγεθος και τα περισσότερα από αυτά είναι τεράστια για να καταλαμβάνουν δρόμο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού σε μια μέρα μετακίνησης, καθώς η φόρτωση αντικειμένων στο φορτηγό μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία. Επιπλέον, εάν ζείτε σε διαμέρισμα, πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί κατά της μετακίνησης φορτηγών που πρέπει να γνωρίζετε.

Αρχικά, καθορίστε μια θέση στάθμευσης κοντά στην τοποθεσία σας που θα μπορούσε να φιλοξενήσει ένα φορτηγό για εύκολη πρόσβαση κατά τη φόρτωση των αντικειμένων. Αυτό έχει σημασία κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας για την αποφυγή πιθανών τραυματισμών και για να μην βραχούν τα αντικείμενα.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι ένα ασανσέρ σε περίπτωση που μένετε σε υψηλότερους ορόφους του κτιρίου. Είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζετε τις ώρες λειτουργίας του για να αποφύγετε την ενόχληση των ατόμων που χρησιμοποιούν το ασανσέρ για να έχουν πρόσβαση σε άλλους ορόφους. Είναι βέβαιο ότι η διαδικασία μετακόμισης, σε αυτή την περίπτωση, δεν θα ήταν τόσο γρήγορη όσο σε ένα μονώροφο κτίριο.

Έτσι, η κατανόηση αυτών των περιορισμών θα βοηθήσει τους υπεύθυνους αφαίρεσης να εκτελέσουν μια ασφαλέστερη και ταχύτερη κίνηση. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο πιο κρίσιμος παράγοντας που πρέπει να προσέχετε κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης. Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να ζητήσουμε άδεια από το εμπλεκόμενο κοινό.

κινούμενο φορτηγό

συμπέρασμα

Η μετακόμιση είναι πράγματι προκλητική, αλλά με τη σωστή ομάδα ατόμων, όπως Εταιρεία μετακόμισης Geraldton, θα ήταν λιγότερο αγχωτικό. Είναι ειδικοί στην αντιμετώπιση κινούμενων ατυχημάτων που θα μπορούσαν να καθυστερήσουν τη διαδικασία όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Καθώς υπάρχουν προβλήματα, έτσι υπάρχουν και οι πιθανές λύσεις για να βοηθήσουν τα προβλήματα της ημέρας σας. Τα περισσότερα από τα κοινά προβλήματα μετακίνησης απαιτούν πρακτικές λύσεις για να κάνουν τη μετακόμιση λιγότερο απογοητευτική.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα πρέπει να προσέχουν τους παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κίνηση να σκεφτούν λύσεις αμέσως. Επικοινωνήστε με έναν αξιόπιστο μεταφορέα για να ξεκινήσετε.

Schreibe einen Kommentar