Πώς να μεταφέρετε το 2290 σε ένα νέο φορτηγό;

12
Πώς να μεταφέρετε το 2290 σε ένα νέο φορτηγό;

Έχετε αγοράσει νέο φορτηγό ή έχετε αλλάξει οχήματα; Χρειάζεται να μεταφέρετε το έντυπό σας 2290 από το παλιό σας φορτηγό σε ένα νέο; Να ξέρεις ότι μπορείς να το κάνεις με μερικά απλά βήματα!

Η φορολογική περίοδος του οχήματός σας υπολογίζεται με βάση τον πρώτο μήνα χρήσης του οχήματος. Επομένως, εάν αγοράσατε νέο όχημα, πρέπει να υποβάλετε ένα 2290 φόρος να υποβάλετε και να πληρώσετε μια δήλωση φόρου χρήσης βαρέων οχημάτων (HVUT) μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα.

Για παράδειγμα, εάν έχετε αγοράσει ένα όχημα τον Οκτώβριο και πρέπει να μεταφέρετε το έντυπό σας 2290 στο νέο φορτηγό, πρέπει να το κάνετε μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Μπορεί να φαίνεται ότι σας έχει τσακίσει ο χρόνος, αλλά υπάρχει ακόμα αρκετός και περισσότερος χρόνος για να μεταφέρετε το 2290 σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να το κάνετε σε μόλις 10 λεπτά.

Δείτε πώς το κάνετε

Μπορείτε να μεταφέρετε τη φόρμα 2290 υποβάλλοντας ένα νέο έντυπο 2290 για το νέο όχημα και να διεκδικήσετε πίστωση για το παλιό όχημα στην ενότητα πιστωτικού οχήματος. Θα πάρεις το νέο σου έντυπο 2290 Πρόγραμμα 1 σε λεπτά. Τώρα ας δούμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα για το πώς γίνεται.

Βήμα 1: Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο ενός παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε εισάγοντας τα στοιχεία σας. Θα χρειαστεί να εισαγάγετε το όνομά σας, τα στοιχεία της επιχείρησής σας και το EIN.

Βήμα 2: Για να ξεκινήσετε την ηλεκτρονική κατάθεση, κάντε κλικ στη φόρμα που θα αρχειοθετήσετε και εισαγάγετε τον πρώτο μήνα χρήσης του οχήματός σας. Ο πρώτος μήνας που χρησιμοποιήθηκε είναι ο μήνας που οδηγείτε το νέο σας όχημα την πρώτη φορά σε δημόσιους αυτοκινητόδρομους.

Βήμα 3: Εισαγάγετε τα στοιχεία του φορολογητέου οχήματος για το νέο σας όχημα. Οι πληροφορίες θα περιλαμβάνουν το VIN σας και το μεικτό βάρος του οχήματός σας. Επίσης, καθορίστε εάν πρόκειται για όχημα υλοτόμησης. Αποθηκεύστε τις πληροφορίες και μεταβείτε στη σελίδα των πληροφοριών πιστωτικού οχήματος.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, εισαγάγετε τις πληροφορίες σχετικά με το πιστωτικό όχημα. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε ένα αναλογική επιστροφή χρημάτων στον προηγουμένως πληρωμένο φόρο HVUT σας. Εισαγάγετε το VIN, το μεικτό βάρος του οχήματος και το συμβάν απώλειας.

Στο πλαίσιο του συμβάντος απώλειας, θα μπορείτε να προσδιορίσετε εάν το όχημά σας κλάπηκε, καταστράφηκε ή πουλήθηκε και να παρέχετε τα απαραίτητα στοιχεία για να τεκμηριώσετε τον ισχυρισμό σας. Για παράδειγμα, εάν πουλήσατε το όχημά σας, θα χρειαστεί να προσθέσετε έναν λογαριασμό πώλησης.

Βήμα 5: Αφού ελέγξετε όλες τις πληροφορίες που έχετε εισάγει, πραγματοποιήστε την πληρωμή και κάντε κλικ στην αποστολή. Η IRS θα επεξεργαστεί την επιστροφή σας και θα λάβετε το νέο σας σφραγισμένο Πρόγραμμα 1 μέσα σε λίγα λεπτά.

Συμβουλή μπόνους

Μερικοί άνθρωποι συγχέουν τη λήψη προσαρμογής πίστωσης και επιστροφής χρημάτων. Μπορείτε να λάβετε μια προσαρμογή πίστωσης στη φόρμα 2290 ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

Ωστόσο, εάν το όχημά σας κλάπηκε, καταστράφηκε ή πουλήθηκε και έχετε αποφασίσει να μην το αντικαταστήσετε με νέο όχημα, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για την πληρωμή HVUT που έγινε για τη φορολογική περίοδο. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να λάβετε μια αναλογική επιστροφή χρημάτων υποβάλλοντας τη φόρμα 8849 Πρόγραμμα 6.

Συμπερασματικά

Μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε το έντυπό σας 2290 σε ένα νέο φορτηγό διεκδικώντας πίστωση για το παλιό σας όχημα με την ίδια φόρμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να υποβάλετε το Έντυπό σας 2290 για το νέο φορτηγό και ταυτόχρονα να λάβετε μια προσαρμογή πίστωσης (για το παλιό όχημα). Λοιπόν, τι περιμένετε; Μεταφέρετε τη φόρμα 2290 στο νέο φορτηγό τώρα!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar