Πώς να διατηρήσετε το σπίτι σας υπέροχο καθ‘ όλη τη διάρκεια του χειμώνα

24
Πώς να διατηρήσετε το σπίτι σας υπέροχο καθ‘ όλη τη διάρκεια του χειμώνα
Πώς να διατηρήσετε το σπίτι σας υπέροχο καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα

Φωτογραφία του Max Vakhtbovych από την Pexels

Αν και μπορεί να σας είναι εύκολο να διατηρήσετε το σπίτι σας υπέροχο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αυτό μπορεί να είναι πιο δύσκολο το χειμώνα, όταν ανήλιαγες μέρες και λασπωμένοι δρόμοι μπορούν να κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται κάτω από τον καιρό. Εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία βήματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε το σπίτι σας φανταστικό και φιλόξενο μέχρι να έρθει η άνοιξη.

Μίσθωση υπηρεσίας καθαρισμού

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είναι πιθανό οι κάτοικοι του σπιτιού σας να πατήσουν λάσπη στα δωμάτιά σας από έξω. Όχι μόνο αυτό, αλλά η οικογένειά σας είναι πιθανό να συγκεντρώνεται πιο συχνά μέσα, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι έχετε περισσότερες ευκαιρίες να χύσετε ποτά και άλλες ουσίες στις ταπετσαρίες σας και τα χαλιά σας να φθαρούν και να αποχρωματιστούν. Εάν αυτό ισχύει για εσάς και την οικογένειά σας, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο πρόσληψης Καθαριστές στο Λονδίνο που θα είναι σε θέση να σας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού, διασφαλίζοντας ότι τα πάντα, από τους δερμάτινους καναπέδες σας μέχρι τα χαλιά σας, μπορούν να διατηρηθούν σε σχήμα πλοίου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ξαναβάψτε τους τοίχους σας

Εάν το σπίτι σας αρχίζει να φαίνεται βαρετό και βαρετό και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον καιρό έξω από την εξώπορτά σας, θα πρέπει να σκεφτείτε βάφοντας ξανά τους τοίχους σας πριν μπει ο χειρότερος χειμώνας. Αυτό θα σας επιτρέψει στη συνέχεια να καλύψετε όλες τις γρατζουνιές και τους λεκέδες που μπορεί να έχουν συγκεντρωθεί κατά τη διάρκεια του έτους και μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα είστε σε θέση να χαλαρώνετε όλο τον χειμώνα χωρίς να χρειάζεται να βλέπετε ξεθωριασμένα και γδαρμένους τοίχους για όλη τη σεζόν.

Βρείτε χειμερινά φυτά

Όσον αφορά τον χώρο της αυλής σας, μπορεί να βρείτε ότι φαίνεται λυπηρό και ακατάστατο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν πεσμένα φύλλα και λάσπη μπορεί να ξεπεράσουν τον εξωτερικό σας χώρο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά χειμερινά φυτά που μπορείτε να βρείτε που μπορεί να προσθέσει μια νότα χρώματος και ζωής στην αυλή σας. Για παράδειγμα, τα χριστουγεννιάτικα τριαντάφυλλα, τα χειμωνιάτικα clematis και οι πανσέδες μπορούν να διασφαλίσουν ότι η αυλή σας φαίνεται ζωντανή ανεξάρτητα από το τι κάνει ο καιρός.

Στρώσε ένα χαλί

Τα χαλιά μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετική θεραπεία για το σπίτι σας. Εκτός από το να διατηρούν τα πόδια σας ζεστά και να κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται άνετο, μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε τυχόν λεκέδες και τρύπες στο χαλί σας ή γρατσουνιές στα πατώματα σας. Αυτό το κομψό ή funky χαλί θα μπορεί στη συνέχεια να διασφαλίσει ότι το σπίτι σας θα φαίνεται σταθερά φανταστικό ακόμα κι αν δεν έχετε τον χρόνο ή τα χρήματα να αντικαταστήσετε το δάπεδό σας πριν έρθει ο καλύτερος καιρός.

Φτιάξτε μια βεράντα

Ωστόσο, εάν θέλετε να βελτιώσετε το σπίτι σας πιο δραστικά, θα πρέπει να το σκεφτείτε κατασκευή βεράντας στο σπίτι σας. Οι βεράντες μπορούν να είναι εξαιρετικές επιλογές για να βοηθήσετε το σπίτι σας να φαίνεται φανταστικό, καθώς μπορούν να σας επιτρέψουν να αποθηκεύσετε όλο τον εξωτερικό εξοπλισμό σας σε ασφαλές μέρος, αποτρέποντας παράλληλα τη βρωμιά και τη βρωμιά να εισέλθει στο σπίτι σας. Αυτή η βεράντα μπορεί επίσης να εμποδίσει το σπίτι σας να φαίνεται ακατάστατο και ακατάστατο λόγω του αριθμού των παλτών, των καπέλων και των κασκόλ που είναι διάσπαρτα γύρω του το χειμώνα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar