Πώς να βρείτε Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι σας

0
Πώς να βρείτε Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι σας

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου για πολλούς ανθρώπους. Το να βρείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι σας μπορεί να ενισχύσει αυτή τη χαρά. Δοκιμάστε α Χριστουγεννιάτικο Κουίζ με την οικογένειά σας ή κάντε μια χειροτεχνία DIY! Αν ψάχνετε για DIY διακοσμητικά, επισκεφτείτε τον ιστότοπο repurposingjunkie.com

Από μια απλή επιτραπέζια οθόνη μέχρι τη διακόσμηση του δέντρου, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να βελτιώσετε το σπίτι σας τόσο μέσα όσο και έξω. Γνωρίζατε ότι τα χριστουγεννιάτικα στολίδια υπάρχουν περισσότερο από τα Χριστούγεννα; Είναι αλήθεια! Οι ειδωλολάτρες διακοσμούσαν για πάνω από δύο αιώνες.

Είναι εύκολο να βρείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι σας.

Πώς να βρείτε Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι σας

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Μπορείτε να βρείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια για το τραπέζι σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Απλώς μπείτε στο δάσος και ψάξτε για μερικά κουκουνάρια. Μπορείτε να τα ψεκάσετε με λίγο χρυσό σπρέι.

Προσθέστε λίγο ψεύτικο χιόνι και έχετε ένα κεντρικό κομμάτι για να κάνετε οποιοδήποτε τραπέζι να φαίνεται όμορφο. Τα φύλλα πουρνάρι και το γκι κάνουν μια φυσική, αλλά όμορφη διακόσμηση. Γνωρίζατε ότι το γκι είναι ένα παλιό κελτικό σύμβολο γονιμότητας;

Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το τραπέζι

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα χρησιμοποιούνται στα σπίτια εδώ και χρόνια. Ήταν οι Γερμανοί που το ξεκίνησαν. Τώρα όλοι φαίνεται να έχουν ένα δέντρο για τα Χριστούγεννα.

Ένα πραγματικό δέντρο μπορεί να φαίνεται τόσο όμορφο στο σπίτι σας και είναι διασκεδαστικό να βρίσκετε χριστουγεννιάτικα στολίδια για να το τοποθετήσετε. Ωστόσο, θα μπορούσε να κάνει ένα χάος από βελόνες στο πάτωμά σας.

Μια εναλλακτική λύση, αν θέλετε ένα πραγματικό δέντρο είναι να αγοράσετε ένα με ρίζες. Μπορείτε να το φυτέψετε ξανά την άνοιξη. Μια άλλη επιλογή είναι να αγοράσετε ένα τεχνητό δέντρο. Αυτά φαίνονται ρεαλιστικά και θα φαίνονται όμορφα κάθε χρόνο.

Γνωρίζατε ότι αρχικά τα κεριά χρησιμοποιούνταν για το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων; Αυτό αποδείχθηκε πολύ επικίνδυνο, έτσι τώρα χρησιμοποιούνται ηλεκτρικά φώτα. Μπορείτε επίσης να βρείτε φώτα που αναβοσβήνουν και παίζουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Μερικοί άνθρωποι ξεπερνούν την κορυφή με στολίδια δέντρων! Μερικοί άνθρωποι το κρατούν απλό, χρησιμοποιώντας στολίδια, γιρλάντα, και φυσικά μια νεράιδα ή ένας άγγελος στην κορυφή.

χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μέσα στο Σπίτι

Πραγματικά δεν είναι δύσκολο να βρείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια για να φέρετε μια εορταστική αίσθηση στο σπίτι σας. Ψεκάστε χιόνι στα παράθυρα, τοποθετήστε πουρνάρι πάνω από τις πόρτες και μπορείτε να προσθέσετε λίγο γκι για να πάρετε αυτά τα χριστουγεννιάτικα φιλιά από τον άλλον σας.

Τα στεφάνια από αμπέλια δημιουργούν υπέροχα διακοσμητικά εσωτερικού χώρου όταν τα κρεμάτε μέσα στα παράθυρά σας. Τα κουκουνάρια σε ένα βάζο με βελανίδια κάνουν μια υπέροχη επιτραπέζια οθόνη. Προσθέστε και μερικά κεριά.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με στολίδια και κεριά

Εξω από το σπίτι

Ένα στεφάνι από αμπέλια με προστιθέμενα κλαδιά πουρνάρι ή πεύκου στην πόρτα είναι μια απλή διακόσμηση για τις εξωτερικές σας πόρτες. Πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν εκπομπές φωτός στα σπίτια τους ενώ ακούγεται μουσική από μεγάφωνα.

Είναι εξαιρετικά εύκολο να βρείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια στα αγαπημένα σας μεγάλα καταστήματα. Φροντίστε να παρακολουθήσετε τις εκπτώσεις μετά τα Χριστούγεννα, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε στα επόμενα χρόνια τη διακόσμηση.

Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού μπορεί να διακοσμηθεί και για τα Χριστούγεννα.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να βρείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι σας τόσο από φυσικά όσο και από τεχνητά υλικά. Χρησιμοποίησε ό,τι μπορείς και κάνε τα Χριστούγεννα σου εορταστικές διακοπές κάθε χρόνο! Έχετε κάποιες προτάσεις για χριστουγεννιάτικα στολίδια; Παρακαλούμε μοιραστείτε τα στα σχόλια παρακάτω!

Ολοκλήρωση αγοράς 8 δημιουργικά χριστουγεννιάτικα στολίδια από το Hello Homestead για περισσότερες ιδέες!

Δείτε αυτές τις απλές συμβουλές για να βρείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι σας αυτές τις γιορτές.

Schreibe einen Kommentar