Προσθέστε σελιδοδείκτη τον αξιόλογο οδηγό πριν σχεδιάζετε να μετακομίσετε στο νέο σας σπίτι

0
Προσθέστε σελιδοδείκτη τον αξιόλογο οδηγό πριν σχεδιάζετε να μετακομίσετε στο νέο σας σπίτι

Έτσι, τελικά αποφασίσατε να κάνετε μια κίνηση και αγοράσατε το σπίτι των ονείρων σου αλλά τι μετά; Προτού μετακομίσετε, θα χρειαστεί να το καθαρίσετε, να διορθώσετε τυχόν προβλήματα και ίσως ακόμη και να ολοκληρώσετε κάποια κατασκευή πριν μπείτε στο σπίτι σας, υποδεικνύοντας το γεγονός ότι πρέπει να έχετε ένα σχέδιο προτού αρχίσετε να μεταφέρετε τα έπιπλα και άλλα αγαθά . Εδώ είναι μερικές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου πριν από εσάς σχεδιάζετε να μετακομίσετε:

Νέο σπίτι με κουτιά στον όροφο έτοιμα να ανοίξουν

Είναι σημαντικό να κάνετε μια περιήγηση πριν μετακομίσετε στο νέο σας σπίτι προτού αποφασίσετε για τα έπιπλα και άλλα πράγματα που θέλετε στο νέο σας σπίτι. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με τη νέα τους θέση και τη διαρρύθμιση του σπιτιού, αλλά τελικά αξίζει τον κόπο γιατί θα σας γλιτώσει από περιττές δαπάνες.

Συνιστάται να τραβήξετε φωτογραφίες από τα δωμάτια του σπιτιού και να τις μοιραστείτε με μέλη της οικογένειας και φίλους, ώστε να μπορούν να δουν με τι μπαίνουν. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια λίστα με όλα τα αντικείμενα στο σπίτι, ώστε να γνωρίζετε πού βρίσκονται τα πάντα και πώς να τα βρείτε εύκολα όταν χρειάζεται. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να καλέσετε το εταιρεία καθαρισμού χαλιών για να φτιάξετε ορισμένα μέρη του δαπέδου σας ή ένας τεχνίτης για να φροντίσει τα ελαττωματικά υδραυλικά.

Θα πρέπει να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να αποφύγετε για να μην έχετε εκπλήξεις όταν φτάσετε στο νέο σας μέρος.

Ζευγάρι που περιοδεύει στο νέο σπίτι με τον μεσίτη

Φροντίστε για τα μικρά σας και τα γούνινα μωρά

Εάν μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι, είναι σημαντικό να λαμβάνετε προφυλάξεις ασφαλείας για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα σας. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν μετακομίσετε στο νέο σας σπίτι είναι να λάβετε προφυλάξεις ασφαλείας για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα σας. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι η μετακίνησή σας είναι ασφαλής για εσάς, τα παιδιά σας και τα κατοικίδιά σας:

  1. Λάβετε μια λίστα με πιθανούς κινδύνους στο σπίτι από τον ιδιοκτήτη ή προηγούμενους ενοικιαστές
  2. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος στο σπίτι για να κινούνται όλοι άνετα
  3. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος στην πίσω αυλή, ώστε να μπορούν να τρέχουν και να παίζουν με ασφάλεια
  4. Ελέγξτε εάν υπάρχουν ηλεκτρικές πρίζες ή κρυφοί διακόπτες κοντά σε σκάλες ή σε δάπεδα
  5. Ελέγξτε εάν έχουν απομείνει επικίνδυνα χημικά στο σπίτι από προηγούμενους ενοίκους
  6. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν καλώδια ή καλώδια στο πάτωμα όπου τα παιδιά μπορεί να σκοντάψουν ή να τα βρουν
Τοποθετούνται βύσματα ασφαλείας για μωρά και νήπια

Εγκαταστήστε ένα σύστημα ασφαλείας πριν μετακομίσετε στο νέο σας σπίτι

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες μεθόδους ασφάλισης του σπιτιού σας περιλαμβάνουν την εγκατάσταση καμερών ασφαλείας, τη χρήση κουμπιών στις πόρτες και την απόκτηση ενός σκύλου. Αλλά αν ψάχνετε για κάτι πιο προηγμένο που μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε ποιος μπήκε στο σπίτι σας χωρίς άδεια, τότε ίσως θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε ένα σύστημα ασφαλείας κάμερας που βασίζεται σε AI.

Τα συστήματα ασφαλείας κάμερας που βασίζονται σε AI χρησιμοποιούν λογισμικό αναγνώρισης προσώπου που μπορεί να αναγνωρίσει οποιονδήποτε βρισκόταν στο σπίτι χωρίς άδεια ενώ ήταν μακριά από το γραφείο ή την οθόνη του υπολογιστή του.

Με αυτόν τον τρόπο, εάν κάποιος πιαστεί να διαρρήξει κατά τη διάρκεια της απουσίας σας. Αυτές οι κάμερες ασφαλείας μπορούν να εγκατασταθούν μέσα ή έξω από το σπίτι σας για να παρακολουθούν τους εισβολείς σε πραγματικό χρόνο. Έχουν επίσης δυνατότητες νυχτερινής όρασης, ώστε να μπορούν να δουν τι συμβαίνει και στο σκοτάδι. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση παιδιών ενώ λείπουν από το σπίτι.

ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Συμβουλές μπόνους

Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν μετακομίσετε.

  • Αφιερώστε χρόνο για να μιλήσετε με το παιδί σας για όσα γνωρίζει για το νέο σπίτι και τη γειτονιά.
  • Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας γνωρίζουν πού βρίσκονται όλες οι έξοδοι κινδύνου τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
  • Ενημερώστε τα παιδιά σας ότι εάν ακούσουν περίεργους ήχους ή μυρωδιές, θα πρέπει να πάνε κατευθείαν έξω και να καλέσουν αμέσως έναν ενήλικα.
  • Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε έναν φράχτη για τα κατοικίδια ζώα σας, ώστε να μπορούν να περιφέρονται χωρίς να βγαίνουν από την αυλή.

Ανακεφαλαίωση

Η μετακόμιση στο νέο σας σπίτι είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που μπορεί να συμβεί στη ζωή, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια συντριπτική εμπειρία. Για να βεβαιωθείτε ότι όλα πάνε ομαλά, είναι σημαντικό να κάνετε κάποια προετοιμασία εκ των προτέρων.

Schreibe einen Kommentar