Προετοιμάστε το γκαζόν σας τώρα για την επόμενη άνοιξη!

0
Προετοιμάστε το γκαζόν σας τώρα για την επόμενη άνοιξη!

Το τέλος του καλοκαιριού πλησιάζει γρήγορα!

Μάλλον δεν σκέφτεστε την επόμενη χρονιά αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρατε ότι το φθινόπωρο είναι η τέλεια στιγμή για να προετοιμάσετε το γκαζόν σας για την επόμενη άνοιξη; Η συντήρηση του γκαζόν κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι σημαντική, αλλά το φθινόπωρο είναι η εποχή που οι ρίζες του χόρτου απορροφούν θρεπτικά συστατικά και ενέργεια για να ξεπεράσουν τον μακρύ χειμώνα. Δώστε στο γκαζόν σας τη τροφή που χρειάζεται για να περάσει τον χειμώνα ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές:

Συνεχίστε στο Water & Mow (με το κατάλληλο ύψος λεπίδας)

Μη σταματάς ακόμα! Συνεχίστε να ποτίζετε και να κόβετε το γκαζόν σας μέχρι το τέλος του φθινοπώρου όπως χρειάζεται. Χρειάζεται ακόμα υγρασία και θα συνεχίσει να μεγαλώνει.

Ενώ ανεβάζεις το ύψος σου λεπίδες χλοοκοπτικής το καλοκαίρι μειώνει το θερμικό στρες στο γρασίδι, αφήνοντας το γρασίδι για πολύ καιρό στο τέλος της σεζόν θα κάνει το γρασίδι καφέ κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Για να το αποτρέψετε, ρίξτε το λεπίδες χλοοκοπτικής (σταδιακά) κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο περιποιήσεων της σεζόν για να επιτρέψει στο ηλιακό φως να φτάσει στο στέμμα του γρασιδιού.

Αερίστε, επιτηρήστε και γονιμοποιήστε

Η σημασία του αερισμού και της επίβλεψης συζητήθηκε στο τελευταίο μας ιστολόγιο. Δείτε ξανά γιατί αυτά τα είδη συντήρησης γκαζόν είναι σημαντικά:

Πληρώ αέρος:Εάν το έδαφος είναι συμπαγές, έχει σπογγώδη αίσθηση ή εάν υπάρχει στρώση εδάφους, συνιστάται ιδιαίτερα ο αερισμός. Αυτό επιτρέπει στο οξυγόνο, το νερό και το λίπασμα να φτάσουν στις ρίζες του γρασιδιού, ώστε να γίνει πλούσιο και γεμάτο την άνοιξη

Κατεστραμμένος χλοοτάπητας από άγχος του καλοκαιριού

Επίβλεψη: Υπάρχουν γυμνά σημεία στο γκαζόν σας λόγω του καυτό καλοκαιρινού ήλιου ή των κηλίδων στα ούρα των κατοικίδιων; Το φθινόπωρο είναι μια καλή στιγμή για να προσθέσετε σπόρους σε αυτές τις περιοχές για να επιτρέψετε στο γρασίδι να ξεκινήσει πριν μπει ο χειμώνας.

Λίπανση: Αν δεν έχετε γονιμοποιήσει την αυλή σας όλο το χρόνο, αυτή είναι η μοναδική εποχή του χρόνου που πρέπει! Είναι καλό να κάνετε λίπανση από τα μέσα έως τα τέλη του φθινοπώρου για να επιτρέψετε στις ρίζες του γρασιδιού να αναπτυχθούν βαθιά τώρα και να απορροφήσουν και να διατηρήσουν τα θρεπτικά συστατικά που θα χρειαστούν για ένα υγιές ξεκίνημα την άνοιξη.

Σκουπώστε αυτά τα φύλλα!

Οι σωροί από φύλλα που έχουν μείνει στην αυλή είναι τόπος αναπαραγωγής μυκητιακών ασθενειών και μπορούν επίσης να πνίξουν το γρασίδι. Τσιγαρίστε τα φύλλα περιοδικά και αφαιρέστε τους σωρούς των φύλλων για να αποφύγετε αυτό να συμβεί. Για μεγαλύτερες γιάρδες, η τσουγκράνα μπορεί να είναι μια επίπονη εργασία. Μπορεί να είναι ωφέλιμο να επενδύσετε σε ένα φυσητήρα φύλλων ή ένα χλοοκοπτικό με σακούλα για τη συλλογή των φύλλων.

Μόλις ολοκληρώσετε την προετοιμασία για το γκαζόν σας, μπορείτε να απολαύσετε τα βράδια σας καθισμένοι γύρω από κάτι σαν αυτό:

Αίθριο από φυσική πέτρα που ολοκληρώθηκε από την Indian Run Landscaping

Για μια δωρεάν προσφορά σχετικά με τον αερισμό και τη σπορά, ή αν θέλετε μια δωρεάν προσφορά σε ένα αίθριο όπως το παραπάνω, επισκεφτείτε την ενότητα με τα ραντεβού μας ή καλέστε μας στο 717-285-2750.

Για να δείτε περισσότερα έργα από το Indian Run Landscaping συνεχίστε την περιήγηση στον ιστότοπό μας.

Μπορείτε επίσης να δείτε περισσότερα από τα έργα μας στο Houzz!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar