Ποιος είναι ο καλύτερος τροφοδότης χοίρων στην αγορά; – Εκτρεφόμενα ζώα

1

Εάν έχετε πολλά γουρούνια, το να βγαίνετε έξω όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας για να τα ταΐσετε μπορεί να είναι λίγο πόνο. Η καλύτερη τροφοδοσία χοίρων μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει με το κοπάδι σας και να σας εξοικονομήσει ώρες πεζοπορίας πέρα ​​δώθε στη λάσπη.

Τα γουρουνάκια, όπως τα περισσότερα μωρά θηλαστικά, τρέφονται όλο το εικοσιτετράωρο, οπότε αν έχετε μια γέννα χωρίς χοιρομητέρα, αυτό μπορεί πραγματικά να πάρει πολλή δουλειά. Οι αυτόματες ταΐστρες γάλακτος είναι σίγουρα η απάντησή σας!

Οι αυτόματοι τροφοδότες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για νερό. ιδανικά για μάντρα χοίρου καθώς μπορεί να είναι ακατάστατα και να χυθεί ένας κουβάς νερό ή να γεμίσει μια γούρνα με βρωμιά και σκουπίδια.

Ταΐστρες χοίρων (Τα αγαπημένα μου)

Ακόμα κι αν τα γουρούνια σας έχουν απογαλακτιστεί, θα μπορούσατε σίγουρα να επωφεληθείτε από μια αυτόματη τροφοδοσία, ειδικά εάν έχετε ένα μεγάλο κοπάδι που τρώει πολύ. Η καλύτερη τροφοδοσία χοίρων θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο! Έριξα μια ματιά σε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα και τα περιόρισα στα τρία καλύτερα.

(2 Συσκευασία) Μικροί γιγάντιοι τροφοδότες φράχτη με κλιπ, 11 ιντσών, μαύρο

 • 2 Πακέτο Μικροί Γίγαντες Τροφοδότες Φράχτη με Κλιπ, 11 ιντσών, Μαύρο
 • Φορητός τροφοδότης φράχτη με μεταλλικά κλιπ βαρέως τύπου για κρέμασμα σε συρμάτινη περίφραξη.
 • Μπορεί να τοποθετηθεί μόνιμα σε τοίχο ή ράγα με συνδετήρες περίφραξης (δεν περιλαμβάνονται) ή βίδες (δεν περιλαμβάνονται).
 • Πλαστικό πολυαιθυλενίου υψηλής πρόσκρουσης.

Little Giant HGFS SNG Door Hog Feeder, 50 lb, γκρι

 • Ο ανθεκτικός τροφοδότης γουρουνιού από γαλβανισμένο χάλυβα μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή ράγα ή ανεξάρτητος
 • Οι πόρτες τροφοδοσίας είναι ειδικά σχεδιασμένες για να κρατούν έξω την υγρασία και τα παράσιτα, αλλά μπορούν να συνδεθούν με καλώδιο Ανοιχτές για χοίρους εκκίνησης
 • Επάνω πόρτα για εύκολη φόρτωση
 • Πλήρως συναρμολογημένο

Homend Πακέτο 10 από ανοξείδωτο χάλυβα NPT 1/2″ Αυτόματος τροφοδότης τροφοδοσίας νερού Pig Nipple για…

 • 【Υλικό】 Ανοξείδωτο ελατήριο και σήτα θόλου
 • 【Μέγεθος】: Μέγεθος σπειρώματος: 19,8 mm/ NPT 1/2 “ (American Pipe Standard) ; Συνολικό μέγεθος: 6,2 x 2 cm
 • 【Ευκολία】Όταν το στόμα του χοίρου αγγίζει τη μεταλλική ράβδο, το νερό θα ρέει αυτόματα και θα κλείσει αυτόματα όταν φύγει. Μπορεί όχι μόνο να εξοικονομήσει νερό αποτελεσματικά αλλά και να μειώσει την…
 • 【Clean&Health】Τα καθαριστικά λειτουργούν αξιόπιστα, πίνουν νερό ενώ πίνουν, μειώνοντας έτσι τη σπατάλη νερού, αποτρέποντας τη διαρροή, αποτρέποντας τη βακτηριακή μαρασμό και διατηρώντας υγιή για το χοιροτροφείο.

Διαβάστε παρακάτω για τις καλύτερες επιλογές μου:

1. Μικροί γιγάντιοι τροφοδότες φράχτη με κλιπ

(2 Πακέτο) Μικροί γιγάντιοι τροφοδότες φράχτη με κλιπ, 11 ιντσών, μαύρο

Αυτή είναι μια από τις απλούστερες λύσεις σίτισης και μπορεί να χωρέσει πολύ φαγητό για να κρατήσει τα γουρουνάκια σας χαρούμενα.

Πλεονεκτήματα

 • Κατασκευασμένο από ισχυρά, στιβαρά υλικά. Τα γουρούνια είναι βαριά πλάσματα και αγαπούν πολύ το φαγητό! Ο τροφοδότης σας θα πρέπει να είναι ισχυρός για να αποτρέψει τα πεινασμένα γουρούνια από το να τον σπάσουν, και αυτός είναι κατασκευασμένος από πολυαιθυλένιο υψηλής πρόσκρουσης, ώστε να γνωρίζετε ότι είναι στο χέρι.
 • Μεταλλικά κλιπ βαρέως τύπου για κρέμασμα. Μπορείτε εύκολα να στερεώσετε αυτόν τον τροφοδότη στον φράχτη σας και να ξέρετε ότι τα δυνατά κλιπ θα τον κρατήσουν ασφαλή και σταθερό και θα αποτρέψουν την πτώση του στο έδαφος και τη σπατάλη όλου του φαγητού.
 • Έρχεται σε συσκευασία των δύο. Αυτό είναι εξαιρετικό για αν έχετε πολλά γουρούνια. μπορείτε να κρεμάσετε έναν τροφοδότη στη μία πλευρά του φράχτη και τον άλλο στην άλλη πλευρά, για να αποτρέψετε τη διαμάχη για φαγητό και τον πιθανό τραυματισμό.
 • Μπορεί να τοποθετηθεί μόνιμα. Εάν πιάσετε μερικούς συνδετήρες περίφραξης, μπορείτε να τοποθετήσετε αυτόν τον τροφοδότη σε έναν τοίχο ή σε μια ράγα για να τον κρατήσετε μόνιμα σε ένα μέρος και να τον κάνετε ακόμα πιο δυνατό και στιβαρό.

Μειονεκτήματα

 • Ορισμένοι αγοραστές έχουν δηλώσει ότι ο τροφοδότης δεν έφτασε με τη σωστή ποσότητα κλιπ. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό αν θέλετε να το ρυθμίσετε αμέσως, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετά εύκολο να προμηθευτείτε περισσότερα.

Σύσταση

Μια εξαιρετική απλή λύση σίτισης για χοίρους – ή ακόμα και κατσίκες και πρόβατα, αν έχετε ανάμεικτα ζώα. Απλώς θυμηθείτε να τα ταΐζετε χωριστά για να αποφύγετε τους καβγάδες!


2. Μικρός Giant HGFS SNG Door Hog Feeder

Little Giant HGFS SNG Door Hog Feeder, 50 lb, γκρι

Πρόκειται για μια απίστευτα ανθεκτική λύση σίτισης, η οποία μοιάζει λίγο με ταχυδρομικό κουτί! Δεν θα ανέβαζα τα γράμματά σας σε αυτό, αλλά λειτουργεί απίστευτα καλά για να ταΐσετε τα γουρούνια σας.

Πλεονεκτήματα

 • Απίστευτα δυνατά υλικά. Αυτός ο τροφοδότης είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένο χάλυβα, επομένως θα πρέπει να διατηρήσει το σχήμα και τη δομή του, παρά τις δυνατές γουρουνοφόρους σιαγόνες και τα δόντια, που θα κάνουν σύντομη εργασία από τα περισσότερα υλικά.
 • Τροφοδοτήστε τις πόρτες για να κρατήσετε έξω την υγρασία. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βάζεις πολλά τρόφιμα και μετά να το βλέπεις να καταστρέφεται όταν βρέχει και τα γουρούνια να σηκώνουν τη μύτη τους! Αυτή η λύση με καπάκι θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τα τρόφιμά σας ασφαλή από την υγρασία – και θα κρατήσει μακριά από παράσιτα όπως οι αρουραίοι.
 • Εύκολο να ξαναγεμίσει. Η κορυφαία τεχνολογία γεμίσματος είναι μια απλή ιδιοφυΐα – απλά ανοίξτε το καπάκι, ρίξτε το φαγητό και παρακολουθήστε το μανιασμένο μάτσο των πεινασμένων χοίρων σας να κατακάθονται σε μια υπάκουη, καλά ταϊσμένη κούραση!
 • Μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή σε ράγα. Είναι γελοία εύκολο να κρεμάσετε αυτόν τον τροφοδότη. το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα γερό κοντάρι ή έναν τοίχο και μια καλή γερή βίδα (δεν περιλαμβάνονται) και είναι ισόβια.

Μειονεκτήματα

 • Η τροφοδοσία μπορεί να κολλήσει. Μπορεί να νομίζετε ότι ο τροφοδότης σας είναι άδειος, μόνο για να ανοίξετε το καπάκι και να διαπιστώσετε ότι υπάρχει ακόμα τροφοδοσία εκεί που έχει κολλήσει και πρέπει να πιεστεί προς τα κάτω.

Σύσταση

Ιδανική για τη διατροφή των χοίρων, αυτή η ανθεκτική, στιβαρή ταΐστρα είναι ιδανική για ένα μεγάλο κοπάδι δυνατών, πεινασμένων γουρουνιών.


3. Πακέτο Homend 10 από ανοξείδωτο χάλυβα NPT 1/2″ Αυτόματος τροφοδότης θηλής χοίρου

Homend Πακέτο 10 ανοξείδωτου χάλυβα NPT 1/2' Automatic Pig Nipple Water Drinker Feeder Waterer για...

Εάν δεν έχετε μια λίμνη ή μια γούρνα για τα γουρούνια σας, θα χρειαστούν κάτι άλλο για να πιουν. Αυτός ο πότης νερού με θηλή θα παρέχει άφθονο νερό για τα διψασμένα γουρούνια σας.

Πλεονεκτήματα

 • Παρέχει καλό καθαρό νερό ενώ αποτρέπει τη σπατάλη. Επειδή το νερό παρέχεται όταν τα γουρούνια αγγίζουν τη μεταλλική ράβδο, το νερό μέσα παραμένει καθαρό – δεν χρειάζεται να καθαρίζετε συνεχώς τα υπολείμματα από το πόσιμο νερό!
 • Καλής ποιότητας κατασκευή. Αυτός ο τροφοδότης είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, που σημαίνει ότι θα είναι ισχυρός και ανθεκτικός και θα πρέπει επίσης να αντιστέκεται σε κάθε σκουριά, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του.
 • Εύχρηστος. Τα γουρούνια είναι έξυπνα ζώα, επομένως δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να τα ενθαρρύνετε να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν αυτόν τον τροφοδότη και να διασφαλίζουν ότι λαμβάνουν καλό, καθαρό νερό κάθε φορά που τον αγγίζουν.
 • Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στους λογαριασμούς νερού. Επειδή το νερό παρέχεται με βάση την αφή, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει πολύ λιγότερη σπατάλη. Δεν χρειάζεται πλέον να ξαναγεμίζετε κουβάδες, κουνώντας το κεφάλι σας με το σπαταλημένο νερό που χύνεται σε όλο το έδαφος!

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να στάζει μετά από παρατεταμένη χρήση. Εάν αυτός ο τροφοδότης χρησιμοποιείται συνεχώς, για χρόνια κάθε φορά, ο μηχανισμός μπορεί να διαβρωθεί και το νερό να αρχίσει να στάζει από το άκρο του τροφοδότη.

Σύσταση

Ένας εξαιρετικός, αποτελεσματικός τροφοδότης νερού που θα εξασφαλίσει την υγεία του κοπαδιού των χοίρων σας και θα φροντίσει να έχουν πάντα καθαρό, φρέσκο ​​πόσιμο νερό.


συμπέρασμα

Οι χοίροι είναι αδηφάγοι τρώγοι, οι οποίοι τρέφονται πολύ για να τους επιτρέψουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Η χρήση της καλύτερης τροφοδοσίας χοίρων θα σας βοηθήσει πραγματικά στο ταξίδι εκτροφής χοίρων και μπορεί να αποτρέψει τη σπατάλη τροφής και νερού – είναι μια μεγάλη επένδυση.

Schreibe einen Kommentar