Ποιος είναι ο καλύτερος μαζευτής κοτόπουλου για τα χρήματα; – Εκτρεφόμενα ζώα

2

Το μάδημα κοτόπουλων δεν είναι η πιο διασκεδαστική δουλειά, έτσι δεν είναι; Είναι πιο δύσκολο από ό,τι φαντάζεστε, και μπορεί να πονέσει πολύ τα δάχτυλά σας μετά από λίγα πουλιά.

Αν υπήρχε μόνο κάποιο είδος μηχανής για να σας βοηθήσει να το κάνετε… Λοιπόν, μάντεψε – υπάρχει! Αν ψάχνετε για τον καλύτερο μαζευτή κοτόπουλου για τα χρήματα, έχετε έρθει στο σωστό μέρος – έχουμε εντοπίσει τρία από τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά σήμερα.

Όταν ψωνίζετε για ένα μαζευτή κοτόπουλου, ψάχνετε για κάτι που κάνει τη δουλειά του καλά και με αποτελεσματικότητα. Θα χρειαστείτε κάτι που μπορεί να αντιμετωπίσει πολλά πουλιά, ειδικά αν έχετε μια μεγάλη επιχείρηση κοτόπουλου και δεν χρειάζεται να σας κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι.

Chicken Pluckers (Τα αγαπημένα μου)

Περιηγηθείτε στη λίστα μας και ελπίζουμε ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

Κουζινομηχανή Chicken Plucker De-Feather De-Feather Processor Ηλεκτρική ανοξείδωτη…

 • ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – Ο επεξεργαστής πουλερικών και πουλερικών μας για βαρέως τύπου Chicken Plucker De-Feather χρησιμοποιεί έναν κινητήρα μείωσης πλανητικού κιβωτίου ταχυτήτων 1HP 120VAC 800W 280RPM. 92 μαλακά δάχτυλα, μεγάλο τύμπανο διαμέτρου 20 ιντσών,…
 • ΠΡΟΚΑΤΩ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – Το Plucker μας έχει μια στιβαρή συμπαγή σχεδίαση για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά, συμπεριλαμβανομένων 2 τροχών για βέλτιστη ευελιξία. Κατασκευασμένο από premium ασφαλές και υγιεινό 403 Brushed Stainless…
 • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ – Το ισχυρό, αξιόπιστο όργανο φτερά πουλερικών και πουλερικών έχει μια ανθεκτική δομή, ικανή να φιλοξενήσει 2-4 πουλιά ταυτόχρονα σε μόλις 15-30 δευτερόλεπτα ανά σφάλμα (δηλαδή 3-4 σε λιγότερο από 2…
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ – Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε πάντα προστασία ματιών και χεριών. Χρησιμοποιούμε διακόπτη GFCI Connector Protector Overcurrent, με αδιάβροχο ηλεκτρικό περίβλημα IP54 ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες για βέλτιστη ασφάλεια.

Yardbird 21833 Chicken Plucker

 • ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Με κινητήρα βαρέως τύπου 1,5 HP και 300 rpm περιστροφικής δύναμης, το Yardbird μπορεί να ξεφτερώσει κοτόπουλα, πάπιες, χήνες, κότες, υδρόβια πτηνά και άλλα πουλιά σε μόλις 15-30 δευτερόλεπτα…
 • ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΑΠΟΤΡΟΦΗ: 110 μεμονωμένα δάχτυλα από καουτσούκ αφαιρούν φυσικά και απαλά τη βρωμιά και τη βρωμιά από τα φτερά από το δέρμα του πουλιού. Ένας διακόπτης ασφαλείας με ανίχνευση τυμπάνου και GFCI διασφαλίζουν ότι η…
 • ΑΠΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΚΡΙΜΙΔΩΝ: Ένας ενσωματωμένος δακτύλιος άρδευσης με τυπικό σύνδεσμο εύκαμπτου σωλήνα κήπου επιτρέπει το ξέπλυμα των μαδημένων φτερών στο αυλάκι των φτερών χωρίς χέρια. Η συλλογή φτερών είναι…
 • ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Ένα αφαιρούμενο τύμπανο από ανοξείδωτο χάλυβα, ποιότητας τροφίμων, μαζί με έναν κινητήρα εμπορικής ποιότητας με μετάδοση κίνησης, που περικλείεται σε ένα εξειδικευμένο αδιάβροχο περίβλημα κινητήρα για εύκολο καθάρισμα και…

Μηχάνημα πουλερικών για την αφαίρεση φτερών από ανοξείδωτο χάλυβα VEVOR Chicken Plucker 20 ιντσών με διάμετρο βαρελιού…

 • Αποτελεσματική αποβολή: Ισχύς: 1500W; Ταχύτητα κινητήρα: 275 σ.α.λ. Διάμετρος μπανιέρας: 20″ Χωρητικότητα: 2-4 κοτόπουλα την φορά. Πάχος βαρελιού: 0,02″; Πάχος πάνελ 0,01″. Ο μαζευτής κοτόπουλου μπορεί να τελειώσει…
 • Premium Χαρακτηριστικά για Premium Αποτελέσματα: Αυτή η μηχανή απομάκρυνσης κοτόπουλου είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο 430. Διαθέτει εξαιρετική αντοχή στο νερό και αντοχή στη σκουριά για μακροχρόνια χρήση. Έρχεται με 106…
 • Βολική λειτουργία: Απλώς πιάστε ένα λάστιχο κήπου, ενεργοποιήστε το μάστιχο φτερών, προσθέστε ένα κοτόπουλο, ψεκάστε νερό στο τύμπανο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα θα έχετε ένα τέλεια μαδημένο κοτόπουλο. Το αδιάβροχο…
 • Πλήρης κινητικότητα: Τέσσερις λαστιχένιες ρόδες και δύο λαβές παρέχουν βέλτιστη ευελιξία, ώστε να μπορείτε να μετακινήσετε τη συσκευή κοπής πουλερικών όπου θέλετε. Η συμπαγής κατασκευή εξασφαλίζει εύκολη αποθήκευση και…

1. Kitchener Chicken Plucker Review

Κουζινομηχανή Chicken Plucker De-Feather De-Feather Processor Ηλεκτρική ανοξείδωτη...

Αυτός ο συμπαγής, ελαφρύς μαζευτής κοτόπουλου θα βελτιώσει τις ικανότητές σας στο μάδημα πάρα πολύ. μπορείτε να το πάρετε μαζί σας και να το χρησιμοποιήσετε για να μαδήσετε αποτελεσματικά πολλά πουλιά ταυτόχρονα.

Πλεονεκτήματα

 • Κατασκευασμένο από ισχυρά υλικά που καθαρίζονται εύκολα. Θα θέλετε πάντα να είναι υγιεινό το μπλοκ σας και η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι του το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό στα μικρόβια – αρκεί να το καθαρίσετε καλά και να το ζεματίσετε μετά τη χρήση.
 • Ικανό να μαδάει πολλά πουλιά ταυτόχρονα. Μπορείτε να ξεφτυλώσετε 2-4 πουλιά τη φορά, σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι υπέροχο εάν έχετε πολλά πουλιά να μαδήσετε και περιορισμένο χρόνο για να τα μαδήσετε μέσα. θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο.
 • Μπορεί να μετακινηθεί εύκολα. Αυτή η μάσκα έχει συμπαγή σχεδιασμό και δεν είναι πολύ βαρύ, ώστε να μπορείτε να τη βγάλετε μαζί σας ή να τη δανείσετε σε φίλους. Επίσης, έχει δύο τροχούς για να μπορεί να μετακινηθεί εύκολα με πολύ λίγη προσπάθεια – δεν χρειάζεται καν να το μεταφέρετε!
 • Αφαιρεί ακόμα και τα πιο μικρά φτερά. Τα μικρά δύσκολα φτερά, τα φτερά της καρφίτσας, μπορεί να είναι δύσκολο για μερικούς μάγκες να αφαιρεθούν – αυτό θα το κάνει εύκολα και αποτελεσματικά, χάρη στα πολλαπλά «δάχτυλά» του. Τα φτερά θα αφαιρεθούν, αλλά το δέρμα θα παραμείνει ανέπαφο – ακριβώς αυτό που θέλετε!

Μειονεκτήματα

 • Λειτουργεί καλύτερα με πολλά πουλιά. Εάν μαδάτε ένα πουλί τη φορά, υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει το πουλί, να μην αφαιρεθούν τα μικρά φτερά και να σκιστεί το δέρμα κατά τόπους.

Σύσταση

Αυτός ο μαζευτής κοτόπουλου είναι ιδανικός για όσους πρέπει να μαδήσουν και να επεξεργαστούν μεγάλους αριθμούς κοτόπουλων ταυτόχρονα και πρέπει να το κάνουν γρήγορα και αποτελεσματικά.


2. Yardbird 21833 Chicken Plucker Review

Yardbird 21833 Chicken Plucker

Αυτός ο πανίσχυρος μαζευτής είναι εξαιρετικός για την αφαίρεση των φτερών από τα κοτόπουλα, καθώς και από άλλα πουλιά όπως πάπιες, χήνες και υδρόβια πουλιά.

Πλεονεκτήματα

 • Βαρέως τύπου κατασκευή και δυνατός κινητήρας. Αυτός είναι ένας πολύ αποδοτικός μάστορας, με κινητήρα 1,5 ίππων και μεγάλο τύμπανο, ώστε να μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει σχεδόν οποιοδήποτε πουλί του ρίξετε.
 • Εύκολο στο καθάρισμα. Είναι απαραίτητο να διατηρείτε καθαρό τη συσκευή σας. Αυτό είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο θα αποτρέψει τυχόν βρωμιά και υπολείμματα να κολλήσουν σε αυτό, καθώς είναι επίσης πολύ ισχυρό και ανθεκτικό, επομένως θα πρέπει να διαρκέσει πολύ.
 • Συμπαγές μέγεθος για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Μπορείτε να κρατήσετε αυτό το μικρό μάστορα στη γωνία της κουζίνας ή του υπόστεγου σας και να χρησιμοποιήσετε τους προσαρτημένους τροχούς για να το κυλήσετε από μέρος σε μέρος. Το να το περιστρέφετε θα σώσει και την πλάτη σας!
 • Πολύ γρήγορο μάδημα. Όταν σας πιέζει ο χρόνος, θέλετε ένα μάπα που θα αφαιρεί γρήγορα τα φτερά! Αυτό θα αφαιρέσει ένα πουλί σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, καθιστώντας το εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Μειονεκτήματα

 • Το νερό μπορεί να μπει στον κινητήρα. Εάν αυτή η μονάδα φτάσει να λείπουν βίδες, όπως ανέφεραν αρκετοί αγοραστές, τότε μπορεί να διαρρεύσει νερό στον κινητήρα και να προκαλέσει διάβρωση που τελικά θα τον σκοτώσει εντελώς.

Σύσταση

Αυτό το στιβαρό μικρό τυμπαντικό θα κάνει ομαλή, εύκολη εργασία όλων των κοτόπουλων σας που πρέπει να μαδηθούν – και θα το κάνει πολύ γρήγορα, ως πρόσθετο πλεονέκτημα!


3. Επιθεώρηση VEVOR από ανοξείδωτο χάλυβα Chicken Plucker

Μηχάνημα πουλερικών για την αφαίρεση φτερών από ανοξείδωτο χάλυβα VEVOR Chicken Plucker 20 ιντσών με διάμετρο βαρελιού...

Αυτό είναι ένα κομψό, σοβαρά βαρέως τύπου μαζευτή κοτόπουλου. Σχεδιασμένο για πολλά πουλιά ταυτόχρονα, το VEVOR θα καλύψει σύντομα όλες τις ανάγκες σας στο μάδημα.

Πλεονεκτήματα

 • Υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι το ιδανικό υλικό για ένα μαζευτή κοτόπουλου – είναι εύκολο να διατηρηθεί καθαρό και απόλυτα ανθεκτικό στη σκουριά, δίνοντάς του μια καλή μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Μπορεί να πάρει πολλά κοτόπουλα. Τέσσερα πουλιά κάθε φορά μπορούν να μαδηθούν όλα με τη μία μέσα σε αυτό το ευρύχωρο τύμπανο μαδήματος, που σημαίνει ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μάδημα..
 • Εύκολο και βολικό στη χρήση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λάστιχο κήπου για να προσθέσετε νερό στο τύμπανο και φύγετε! Δεν υπάρχουν ιδιότροπες ρυθμίσεις για να μπλέξετε με κανένα από τα δύο. απλά ένα απλό κουμπί „on / off“. Αυτό το κουμπί είναι επίσης αδιάβροχο, επομένως υπάρχει κίνδυνος να μπει νερό και να το καταστρέψει.
 • Έξοδος εκκένωσης μεγάλων φτερών. Η γρήγορη απαλλαγή από τα φτερά θα αποτρέψει το φράξιμο του αγωγού, επομένως η μεγάλη οπή εξόδου σε αυτό το μάστορα είναι ιδανική για να διατηρεί τα πάντα ομαλά.

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι κατάλληλο για μεγαλύτερα πουλιά. Αυτό το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για κοτόπουλα και μικρότερα πουλιά, επομένως η ρίψη μιας τεράστιας γαλοπούλας σε αυτό μπορεί να του προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και μπορεί ακόμη και να το σπάσει μακροπρόθεσμα.

Σύσταση

Ένας καλός, στιβαρός εκκολαπτόμενος κοτόπουλου που θα κάνει τη ζωή σας στο μάδημα πολύ πιο εύκολη, αυτό είναι ιδανικό για ένα σπίτι, μια μικρή επιχείρηση ή ακόμα και ένα σφαγείο.


συμπέρασμα

Το μάδημα κοτόπουλου μπορεί να είναι μια δύσκολη, ακατάστατη δουλειά – αν το κάνετε με το χέρι, δηλαδή. Η χρήση ενός μηχανήματος για να το κάνει για εσάς αυξάνει τον αριθμό των πουλιών που μπορείτε να περάσετε – και σίγουρα θα σώσει τα δάχτυλά σας!

Ας ελπίσουμε ότι σας προσφέραμε μια καλή επιλογή του καλύτερου μαζευτή κοτόπουλου για τα χρήματα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς και το κοτοτροφείο σας.

Schreibe einen Kommentar