Νέο σπίτι… ή όχι. Τι φυτρώνει στον κήπο με τα λουλούδια σας;

2
Νέο σπίτι… ή όχι.  Τι φυτρώνει στον κήπο με τα λουλούδια σας;

Η πρώτη άνοιξη σε ένα νέο σπίτι μπορεί να είναι ένα μυστήριο όσον αφορά την αναγνώριση των φυτών στα παρτέρια. Με την άνοιξη επιτέλους εδώ, ήρθε η ώρα να πιάσετε δουλειά στην αυλή και να φροντίσετε αυτά τα κρεβάτια. Ας το παραδεχτούμε, όλοι θέλουμε να ζηλέψουμε τη γειτονιά όταν πρόκειται για την αυλή και τα παρτέρια μας. Είναι καλύτερο να ξέρετε τι λουλούδια έχετε, σε περίπτωση που έχετε έναν γείτονα που σας ρωτάει!

Ευτυχώς, ζούμε στον υπέροχο κόσμο της τεχνολογίας και μάντεψε, υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό! Εάν διαθέτετε κινητή συσκευή, μπορείτε να επιλέξετε από μερικές διαφορετικές εφαρμογές αναγνώρισης φυτών για να σας βοηθήσουν να λύσετε τη μυστήρια ανάπτυξή σας!

Δυστυχώς, αυτό το μυστήριο δεν αφορά μόνο τον νέο ιδιοκτήτη σπιτιού. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που μετακομίσαμε στο νέο μας σπίτι και ακόμα δυσκολεύομαι να θυμηθώ τι φυτά να περιμένω να δω την άνοιξη!

Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από αυτό που βρήκα στο παρτέρι μου χθες. Είναι κοινά ανοιξιάτικα έως καλοκαιρινά λουλούδια, αλλά μερικές φορές δεν μπορώ να θυμηθώ τι θα είναι. Μπορείτε να αναγνωρίσετε αυτά τα φυτά;

Νέο σπίτι Λουλούδι #3
Μυστικό φυτό #3;
Νέο σπίτι Λουλούδι #2
Μυστικό φυτό #2;
Νέο σπίτι Λουλούδι #1
Μυστικό φυτό #1;

Κάντε κλικ εδώ για τις καλύτερες εφαρμογές αναγνώρισης φυτών: http://www.telegraph.co.uk/gardening/tools-and-accessories/the-best-apps-to-identify-unknown-plants-and-flowers/

Χρειάζεστε βοήθεια με το σχεδιασμό και την εγκατάσταση ενός παρτέρι; Κλείστε ένα ραντεβού με τον σχεδιαστή μας Jason στον ιστότοπό μας ή τηλεφωνήστε μας.

Χρειάζεται να γίνει σάπια φύλλα; Μπορούμε να το κάνουμε και αυτό!

Τώρα που έχετε αναγνωρίσει τα λουλούδια σας, μπορείτε να εργαστείτε για το επόμενο πρόβλημα που θα λύσετε:

Ποιο βάζο να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια όμορφη σύνθεση για το Πάσχα;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Φωτογραφίες από τα μυστήρια λουλούδια θα υπάρχουν σε μελλοντικό blog. Μόλις ανθίσουν!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar