Μπορείτε να πουλήσετε το σπίτι σας εάν είναι υπό έλεγχο στο Phoenix, AZ;

0
Μπορείτε να πουλήσετε το σπίτι σας εάν είναι υπό έλεγχο στο Phoenix, AZ;

Διαθήκη είναι η διαδικασία εκ νέου εκχώρησης του ακινήτου μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που ένα ακίνητο τίθεται υπό διαταγή.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ιδιοκτήτης αφήνει πίσω του μια διαθήκη που περιέχει το όνομα των κληρονόμων. Σε πολλές περιπτώσεις, ο ιδιοκτήτης δεν αφήνει διαθήκη ή κτήμα.

Ανεξάρτητα από την κατάσταση, πρέπει να περάσετε από τη δικαστική διαδικασία εάν το θέλετε πουλήσει το ακίνητο. Η εκτεταμένη διαδικασία είναι δημοφιλής ως διαθήκη.

Αν αναρωτιέστε αν μπορείτε να πουλήσετε το ακίνητο ή όχι, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Αναφέρουμε τη μέθοδο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πουλήσετε το ακίνητό σας σε δυνητικούς αγοραστές. Συνέχισε να διαβάζεις!

βιβλίο κληρονομικού δικαίου

Είναι ένα ακίνητο διαθήκης με δυνατότητα πώλησης στο Phoenix, AZ;

Θα ήσασταν ευτυχείς να μάθετε ότι μπορείτε να πουλήσετε το σπίτι σας ενώ βρίσκεστε σε διαθήκη στο Phoenix, AZ. Αλλά πρέπει να διασφαλίσετε ότι θα ακολουθήσετε ορισμένα βήματα για να πραγματοποιήσετε μια νόμιμη πώληση και να λάβετε τα χρήματα που αξίζουν.

Εκτίμηση ακινήτου

Φροντίστε να το καταλάβετε εκτίμηση περιουσίας είναι το πρώτο βήμα για την πώληση ακινήτου διαθήκης. Μπορείτε να συνδεθείτε με τοπικούς ανεξάρτητους αξιωματικούς αξιολόγησης και να προετοιμάσετε την έκθεση αξιολόγησης για το σπίτι.

Λάβετε αναφορές από κτηματομεσίτες και τον τηλεφωνικό κατάλογο.

Έντυπο εκτίμησης ακινήτου

Αποκτήστε την αναφορά

Το επόμενο βήμα μετά τη λήψη της έκθεσης αξιολόγησης είναι να ζητήσετε μια αναφορά από το δικαστήριο. Είναι υποχρεωτικό από το νόμο να ζητήσετε άδεια από το δικαστήριο για τη δοκιμασία της περιουσίας σας.

Μπορείτε να ψάξετε για ‚πουλάω το σπίτι μου γρήγορα Φοίνιξ Αζ υπό probate‘ στο google και διαπιστώστε ότι οι νόμοι σχετικά με την πώληση κληροδοτήματος σας υποχρεώνουν να έχετε μια αναφορά στα χέρια σας.

Όλοι οι επενδυτές και οι άμεσοι πελάτες θα ελέγξουν για την αναφορά πριν προχωρήσουν. Μπορείτε να αποκτήσετε τη φόρμα ηλεκτρονικά, να τη συμπληρώσετε χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες αξιολόγησης και να περιμένετε να απαντήσει το δικαστήριο.

Κατανοήστε ότι μπορείτε να πουλήσετε το ακίνητό σας πιο γρήγορα και σε καλές τιμές ακολουθώντας τη διαδικασία και τηρώντας τους κανόνες.

Διαφημίστε το ακίνητο προς πώληση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους διαφήμισης του ακινήτου σας προς πώληση. Μπορείτε να στείλετε ειδοποιήσεις εφημερίδων, να τοποθετήσετε τις πληροφορίες πώλησης ακινήτων σε εξουσιοδοτημένες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να ενημερώνεται ο κόσμος για την κατάσταση του σπιτιού. Θα πρέπει να είναι καλά ενημερωμένοι για το καθεστώς διαθήκης ώστε να μπορούν να προχωρήσουν ανάλογα.

Αγγελία εφημερίδας για σπίτι προς πώληση

Παρακολουθήστε τις ακροάσεις

Όταν το δικαστήριο εγκρίνει την πώληση, διαφημίζετε το σπίτι προς πώληση. Οι πλειοδότες και οι κτηματομεσίτες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορά για το ακίνητο.

Η διαδικασία υποβολής προσφορών διεξάγεται στο δικαστήριο κατά την ημερομηνία της ακρόασης. Όλοι οι πλειοδότες και οι επενδυτές ακινήτων δοκιμάζουν την τύχη τους στο ακίνητο και στο youtube για να πουλήσουν το σπίτι στις καλύτερες τιμές.

Τελικές Λέξεις

Υπάρχουν νόμοι σχετικά με την πώληση κατοικίας υπό διαθήκη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τοπικό δικηγόρο σας ή να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της κυβέρνησης για να λάβετε τις πληροφορίες. Ορισμένα πράγματα όπως η λήψη άδειας από το δικαστήριο, η αναφορά και η διάθεση του σπιτιού προς πώληση σε διάφορες πλατφόρμες είναι απαραίτητα. ο οριστικός διακανονισμός τέτοιων ακινήτων γίνεται στο δικαστήριο.

Schreibe einen Kommentar