Μια σημαντική λίστα ελέγχου μετακίνησης για να κάνετε την κίνηση να είναι πιο ομαλή

0
Μια σημαντική λίστα ελέγχου μετακίνησης για να κάνετε την κίνηση να είναι πιο ομαλή

Θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα ελέγχου μετακίνησης και να λάβετε περισσότερες συμβουλές για τη μετακόμιση γενικά; Εδώ, θα λάβετε συμβουλές για τη σωστή κίνηση. Με αυτό τον τρόπο, ό,τι κατέχετε, το κάνει με ένα κομμάτι στον επόμενο προορισμό.

Πριν ξεκινήσετε τη μετακίνηση, διαβάστε και εφαρμόστε τις παρακάτω πληροφορίες για να δημιουργήσετε μια λίστα ελέγχου κίνησης που θα σας βοηθήσει με τη μετακίνησή σας.

Ξεκινήστε με μια κινούμενη λίστα ελέγχου

Κάντε μια κινούμενη λίστα ελέγχου όλων των βοηθητικών υπηρεσιών που πρέπει να πληρώσετε αυτήν τη στιγμή. Θα θέλετε να μάθετε ποια από αυτά θα πρέπει επίσης να πληρώσετε στο νέο σας μέρος.

Φροντίστε να επικοινωνήσετε με κάθε εταιρεία με την οποία θα συνεχίσετε να συνεργάζεστε, όπως π.χ Τρεις Κινητές. Θα χρειαστεί να τους πείτε ότι θα χρειαστεί να μετακινήσετε την τοποθεσία της υπηρεσίας σας.

Εάν μετακινείστε μακριά και πρέπει να συνεργαστείτε με νέες εταιρείες, μάθετε ποιες είναι και ελάτε σε επαφή μαζί τους.

Occupy the Kids

Εάν έχετε παιδιά και μετακομίζετε σε άλλη πολιτεία, θα πρέπει να βρείτε πώς να τα απασχολήσετε στο δρόμο για το νέο σας μέρος. Όταν προχωράτε μακριά, θα χρειαστεί σοβαρά να τους κρατήσετε απασχολημένους. Αυτό είναι για να μην σας ενοχλούν τόσο πολύ.

Επίσης, μην τα αφήνετε να μετακινούν τα πράγματα μόνα τους. Ειδικά όταν είναι μικρά και δεν έχεις πολλή δύναμη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κρατάτε τα παιδιά απασχολημένα ενώ κινείστε. Εξετάστε λοιπόν πράγματα όπως να τα αφήσετε να παίξουν παιχνίδια σε ένα τραπέζι ή να χρωματίσουν ένα βιβλίο ζωγραφικής.

παιδιά που ξεπακετάρουν ένα κουτί

Δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα

Η μετακόμιση δεν είναι κάτι που θα θέλετε να βιαστείτε. Θα πρέπει να έχετε ημερομηνία μετακόμισης στο νέο σας μέρος και ημερομηνία μετακόμισης στο μέρος.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει τους μετακινούμενους πότε είναι αυτές οι ημερομηνίες. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουν πότε πρέπει να βγουν για να σας βοηθήσουν να πάτε από το ένα μέρος στο άλλο.

Εάν βιάζεστε και χρειάζεστε μια μετακόμιση αμέσως επειδή σας έδιωξαν ή έχετε άλλα προβλήματα, μερικές φορές μπορείτε να βρείτε άτομα εάν τηλεφωνήσετε.

Ίσως μπορέσουν να βγουν εκείνη την ημέρα ή το συντομότερο δυνατό. Αυτό είναι όπου μια κινούμενη λίστα ελέγχου μπορεί να είναι χρήσιμη.

Προσλάβετε έναν επαγγελματία μεταφορέα

Μην αφήσετε έναν ερασιτέχνη να προσπαθήσει να μετακινήσει τα υπάρχοντά σας για εσάς, γιατί μπορεί να χάσει πράγματα και να κάνει ακριβά λάθη. Πρέπει να συνεργαστείτε με μια επαγγελματική μεταφορική εταιρεία που γνωρίζει τα πράγματά της.

Θα μεταφέρουν τα υπάρχοντά σας με ελάχιστα έως καθόλου προβλήματα.

Φυσικά, μπορείτε να προσπαθήσετε κινηθείτε μόνοι σας πολύ. Αλλά αυτό είναι σκληρή δουλειά και είναι κάτι που πρέπει να κάνετε μόνο εάν είστε απογοητευμένοι γι‘ αυτό.

Μην ντρέπεστε αν χρειάζεστε βοήθεια γιατί η μετακίνηση είναι σκληρή δουλειά και απαιτεί πολλή δύναμη. Δεν είναι κακή ιδέα να λάβετε βοήθεια με αυτό.

Ένας μετακινούμενος πρέπει να έχει βοήθεια όταν μετακινεί βαριά έπιπλα. Δεν θέλετε μόνο ένα άτομο να προσπαθήσει να σηκώσει κάτι από το σπίτι σε ένα φορτηγό. Γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ζημιές στο σπίτι.

Αν κάποιος χάσει την ισορροπία του ενώ σηκώνει κάτι, μπορεί να ταλαντευτεί σε έναν τοίχο και να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Επίσης, εάν τα πράγματα σύρονται, αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει το δάπεδο. Προσλάβετε επαγγελματίες για να μετακινηθούν για εσάς. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να διασφαλίσουν ότι τα πάντα μετακινούνται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

επαγγελματική μεταφορική εταιρεία

Ελέγξτε τις αναφορές τους

Όσον αφορά την πρόσληψη μετακομιστών, ειδικά όταν είστε μετακίνηση σε μια νέα κατάσταση, ελέγξτε για να δείτε τι λένε οι κριτικές για αυτούς. Θέλετε μόνο να προσλάβετε μετακομιστές που έχουν καλή φήμη.

Με αυτόν τον τρόπο ξέρετε ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε ότι κάνουν καλή δουλειά. Αυτό είναι ένα άλλο στοιχείο για τη λίστα ελέγχου μετακίνησης.

Όταν θέλετε να μάθετε για τη φήμη των μετακομιστών, θα θέλετε να βρείτε κριτικές για τις υπηρεσίες τους που σας λένε περισσότερα για το τι να περιμένετε όταν συναλλάσσεστε μαζί τους.

Αν διαπιστώσετε ότι είναι φθηνά και έχουν κακές κριτικές, δεν πρέπει να συνεργαστείτε μαζί τους ούτε για να εξοικονομήσετε χρήματα. Γιατί, τελικά, δεν θα μείνετε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα.

Ερευνήστε το κόστος

Θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με μερικούς διαφορετικούς μεταφορείς για να πάρετε μια ιδέα για το τι θα σας κοστίσει αυτό. Όταν φτάσετε σε μια εταιρεία μετακόμισης, πείτε της πόσα δωμάτια έχετε στο σπίτι για να μετακομίσετε και πού μετακομίζετε. Στη συνέχεια, μπορούν να σας δώσουν μια ακριβή προσφορά.

Επίσης, εάν έχετε ένα γκαράζ και ένα υπόστεγο που έχει πράγματα μέσα, φροντίστε να το αναφέρετε επίσης. Μπορεί να αλλάξουν την τιμή μόλις δουν τι χρειάζεστε για να μετακινηθείτε. Αλλά τουλάχιστον μπορείτε να πάρετε μια γενική ιδέα για το πόσο θα κοστίσει αυτό επικοινωνώντας μαζί τους.

Σημειώστε τα κουτιά σας

Ένα άλλο στοιχείο που πρέπει να προσθέσετε στη λίστα ελέγχου μετακίνησης είναι να επισημάνετε όλα τα εύθραυστα υπάρχοντά σας. Με αυτόν τον τρόπο οι μετακινούμενοι ξέρουν τι πρέπει να προσέχουν.

Εάν έχετε ήδη συσκευάσει χωρίς να περάσετε και να σημειώσετε κουτιά, θα θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να γράψετε τι υπάρχει σε κάθε κουτί στο εξωτερικό.

Διαφορετικά, όταν έχετε μετακινήσει τα πράγματα, θα μπορούσε να καταστραφεί εάν στοιβαζόταν κάτι βαρύ σε αυτό που είναι εύθραυστο. Αν έχετε μετακομιστές βοηθώντας σας να μαζέψετεστη συνέχεια ενημερώστε τους ότι θέλετε να προσθέσουν ετικέτες στα κουτιά για να είστε σίγουροι ότι το κάνουν.

Είστε έτοιμοι να μετακινηθείτε;  Μην κάνετε τίποτα μέχρι να φτιάξετε μια σημαντική λίστα ελέγχου κίνησης.  Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για αυτό εδώ.

Τελικές σκέψεις σχετικά με τη δημιουργία μιας κινούμενης λίστας ελέγχου

Τώρα έχετε καλύτερη ιδέα να δημιουργήσετε μια κινούμενη λίστα ελέγχου και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κινηθείτε, επομένως πρέπει να ακολουθήσετε όποιον τρόπο θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα. Έχοντας μια κινούμενη λίστα ελέγχου, μπορείτε να είστε πολύ πιο χαρούμενοι με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα για τη νέα σας μετακόμιση.

Schreibe einen Kommentar