Καλοκαιρινή φροντίδα γκαζόν

18
Καλοκαιρινή φροντίδα γκαζόν

πράσινο γρασίδιΤο καλοκαίρι πλησιάζει γρήγορα και Legacy Group θέλει να βεβαιωθεί ότι το γκαζόν σας φαίνεται τέλειο αυτό το καλοκαίρι. Παρακάτω θα βρείτε μια σύντομη επισκόπηση των πρέπει και που δεν πρέπει να κάνετε στη φροντίδα του γκαζόν.

ΚΑΝΩ:

  • Κάνετε τα υπολείμματα τσουγκράνας που μένουν στο γρασίδι από το χειμώνα. – Αυτό ανασηκώνει το γρασίδι, καθαρίζοντας το από τυχόν φύλλα που εμποδίζουν τον ήλιο που το προετοιμάζουν να αναπτυχθεί.
  • Πότισε το γκαζόν σου. – Μια συνηθισμένη παγίδα στη συντήρηση του γκαζόν το καλοκαίρι είναι το ανεπαρκές πότισμα. Μπορεί στο παρελθόν να πότιζες το γκαζόν σου κανονικά τα καλοκαίρια, αλλά ήταν αρκετό; Η εξάτμιση που συμβαίνει λόγω της ζέστης σημαίνει ότι λιγότερο νερό φτάνει στις ρίζες του γκαζόν σας. Αυτό το καλοκαίρι, εξετάστε το ενδεχόμενο να αυξήσετε τον αριθμό των φορών που ανάβετε τους ψεκαστήρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
  • Ντύστε το γκαζόν σας με κομπόστ. – Αυτό προσθέτει φρέσκα θρεπτικά συστατικά στο χώμα σας, βελτιώνει την υφή του εδάφους και μπορεί να σας βοηθήσει να γεμίσετε χαμηλά σημεία κάνοντας την αυλή σας πιο εύκολη στο κούρεμα.

ΜΗΝ:

  • Μην κάνετε κακή χρήση λιπασμάτων – Αν και η λίπανση του χλοοτάπητα σας είναι καλή για τη συντήρηση του γκαζόν, εφαρμόστε το λάθος και τα πράγματα μπορεί να γίνουν άσχημα. Πηγαίνετε για ένα λίπασμα βραδείας αποδέσμευσης με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε άζωτο για να αποφύγετε τη ζημιά και ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες.
  • Μην προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από τις πικραλίδες δηλητηριάζοντάς τις. – Μπορείτε να σκοτώσετε τα φύλλα μιας πικραλίδας, αλλά όχι τις ρίζες. Η εκσκαφή τους είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να τα εξαλείψετε.
  • Μην χρησιμοποιείτε δηλητήριο. – Πολύ λίγα δηλητήρια σκοτώνουν μόνο αυτό που αναζητάτε και μπορεί να προκαλέσουν πρόσθετα προβλήματα σκοτώνοντας τους εχθρούς του (καλά ζωύφια) ή αποδυναμώνοντας το φυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικό μας Υπηρεσίες στο Legacy Group, επισκεφτείτε τη σελίδα των υπηρεσιών μας ή καλέστε μας στο (678) 425-2298. Είστε ήδη πελάτης του Legacy Group; Αξιολογήστε και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με το προσωπικό μας στην ενότητα αναθεώρησης του μας Facebook σελίδα σήμερα. Πάντα απολαμβάνουμε να ακούμε νέα σας!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar