Καθαρισμός και αφαίρεση φθινοπωρινών φύλλων

0
Καθαρισμός και αφαίρεση φθινοπωρινών φύλλων

Το φθινόπωρο μπορεί να είναι μια όμορφη εποχή του χρόνου…μπορεί επίσης να είναι μια πολυάσχολη εποχή του χρόνου για τους ιδιοκτήτες σπιτιού με δέντρα πάνω ή κοντά στην ιδιοκτησία τους. Αν είστε εσείς, το Indian Run Landscaping μπορεί να σας βοηθήσει! Μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι τα φύλλα σας έχουν καθαριστεί, διασφαλίζοντας ότι το γρασίδι και τα φυτά σας θα παραμείνουν υγιή όσο το δυνατόν περισσότερο στους δροσερούς μήνες της σεζόν. Εάν τα φύλλα σας δεν καθαριστούν σωστά, μπορεί να προκαλέσουν μούχλα ή ασθένειες να αναπτυχθούν στο σάπια φύλλα και στο γρασίδι σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Εάν επιχειρείτε να καθαρίσετε το δικό σας φύλλο αυτό το φθινόπωρο, ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές που πρέπει να θυμάστε:

  • Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε τα φύλλα από το γκαζόν σας είναι να χρησιμοποιήσετε μια τσουγκράνα ή φυσητήρα καθαρίζοντας τα από το γκαζόν και έξω από τα παρτέρια εξ ολοκλήρου και στο δρόμο ή στο δρόμο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα χλοοκοπτικό ή σακούλες σκουπιδιών για να πετάξετε τα φύλλα, ώστε να μην ξαναφουσκώσουν στο γκαζόν. Αφαιρώντας εντελώς τα φύλλα από το γκαζόν πριν τα καθαρίσετε, θα αφήσετε λιγότερα σκουπίδια στην επιφάνεια της αυλής σας.
  • Εάν έχετε ένα χλοοκοπτικό, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ψιλοκόψετε τα φύλλα ώστε να πέσουν ανάμεσα στις λεπίδες του γρασιδιού και να βοηθήσουν στη λίπανση του γκαζόν για την επόμενη άνοιξη. Ωστόσο, αυτό δεν συνιστάται για περιοχές με μεγάλες ποσότητες φύλλων. Εάν τα ψιλοκομμένα φύλλα είναι πολύ παχιά και αφεθούν να απλωθούν πάνω από το γρασίδι, θα σκοτώσει το γρασίδι ή/και θα προκαλέσει την ανάπτυξη μούχλας και άλλων ασθενειών στο γρασίδι σας.
  • Φροντίστε να αφαιρέσετε και όλα τα φύλλα από τα παρτέρια σας. Εάν δεν αφαιρεθούν σωστά, μπορεί να σαπίσουν κατά τη διάρκεια του χειμώνα και να προκαλέσουν την ανάπτυξη μούχλας και μύκητες στα φυτά και στο σάπια φύλλα σας.
  • Μπορείτε επίσης να κομποστοποιήσετε τα φύλλα σας σε ένα πολύ ωραίο λίπασμα για να το χρησιμοποιήσετε εάν έχετε κήπο ή άλλη περιοχή όπου μπορεί να είναι ευεργετική.

Εάν προτιμάτε να χαλαρώσετε και να μην έχετε την πρόσθετη ανησυχία για τις εργασίες στην αυλή στο πιάτο σας αυτό το φθινόπωρο, έχουμε αποτελεσματικά συνεργεία φροντίδας γκαζόν που μπορούν να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το γρασίδι και τα κρεβάτια τοπίου σας σε ελάχιστο χρόνο! Μπορούμε να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα καθαρισμού και αφαίρεσης των φθινοπωρινών φύλλων για να βεβαιωθούμε ότι ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας. Τα συνεργεία μας χρησιμοποιούν φυσητήρες υψηλής ισχύος για να καθαρίσουν τυχόν παρτέρια ή άλλες περιοχές όπου μπορεί να μαζεύονται φύλλα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε τα κορυφαία, επαγγελματικά χλοοκοπτικά σακουλάκια για να καθαρίσουμε και να αφαιρέσουμε τα φύλλα από το γρασίδι σας. Τα χλοοκοπτικά Walker μας έχουν σχεδιαστεί για να τεμαχίζουν τα φύλλα σε μικροσκοπικά κομμάτια και στη συνέχεια να τα απορροφούν με έναν ανεμιστήρα υψηλής ισχύος. Οποιαδήποτε υπολείμματα δεν σύρονται στο βλαστό του χλοοκοπτικού είναι τόσο μικρά που εγκαθίστανται κάτω από τις λεπίδες του γρασιδιού, βοηθώντας στη λίπανση του χλοοτάπητα καθώς αποσυντίθεται. Μπορούμε επίσης να κόψουμε τα πολυετή φυτά και να κάνουμε οποιοδήποτε άλλο απαραίτητο κλάδεμα για να φαίνονται υπέροχα τα παρτέρια σας για τις γιορτές.

Δείτε αυτό το σύντομο βίντεο για να δείτε το πλήρωμά μας σε δράση!

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=a108kCxqc8g” ]

Έχουμε πολλές επιλογές για τον προγραμματισμό των καθαρισμών, όπως: εβδομαδιαίες καθαρισμοί, καθαρισμοί δύο φορές την εβδομάδα, καθαρισμοί «όπως χρειάζεται» ή μόνο ένας τελικός φθινοπωρινός καθαρισμός πριν από τις διακοπές. Καλέστε μας ή κλείστε ένα ραντεβού σήμερα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές.

Για να απαντήσετε σε περισσότερες ερωτήσεις, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο από τη λίστα Angie:

Γιατί να προσλάβετε μια εταιρεία περιποίησης γκαζόν για αφαίρεση φύλλων;

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar