Η γιορτή του πατέρα είναι Κυριακή 18 Ιουνίου!

0
Η γιορτή του πατέρα είναι Κυριακή 18 Ιουνίου!

Ημέρα του Πατέρα

Μια υπέροχη μέρα για μαγειρική, ένα φιλικό παιχνίδι βόλεϊ και να τελειώσετε τη μέρα χαλαρώνοντας μπροστά στο λάκκο της φωτιάς!

Ενα πρόβλημα. Ο μπαμπάς βγαίνει να κουρέψει την ημέρα πριν από τη μεγάλη του μέρα, και ο παλιός τσαμπουκάς δεν θα ξεκινήσει! Γλιτώστε τον μπαμπά από την ταλαιπωρία πριν ασχοληθεί με αυτό το παλιό πράγμα και πάρτε του ένα νέο χλοοκοπτικό για την Ημέρα του Πατέρα!

Honda HRX217HYA (21") Αυτοκινούμενο χλοοκοπτικό 186cc με συμπλέκτη φρένου λεπίδας

 

Τώρα δεν έχετε παρά να επιλέξετε το σωστό! Συνιστούμε χλοοκοπτικά Honda που έχουν κινητήρες καλής διάρκειας. Ένα αυτοκινούμενο χλοοκοπτικό είναι πιο εύκολο να περπατήσετε πίσω από το χλοοκοπτικό. Όχι μόνο θα είναι πιο εύκολο στα πόδια του μπαμπά, αλλά θα είναι πιο εύκολο όταν έρθει η σειρά σου να κουρέψεις! Εάν διαθέτετε ένα αρκετά μεγάλο ακίνητο για ένα ιππικό χλοοκοπτικό, ζητήστε από τα αδέρφια σας να αγοράσουν ένα χορτοκοπτικό μηδενικής στροφής Walker.

Χρειάζεται λιπασματοδιανομέα; Συνιστούμε τη Lesco για αυτό το είδος περιποίησης γκαζόν. Ένας διανομέας Lesco όχι μόνο βοηθά τον μπαμπά να απλώσει λίπασμα και σπόρους χόρτου την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τον Χειμώνα για να απλώσει το λιώσιμο του πάγου σε δρόμους και πεζοδρόμια.

Ό,τι κι αν παίρνετε στον μπαμπά για την Ημέρα του Πατέρα, ελπίζουμε να απολαύσετε λίγο χρόνο μαζί του και να φτιάχνετε υπέροχες αναμνήσεις!

Σε όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω, Χρόνια Πολλά!

Σας αρέσει το αίθριο και ο λάκκος της φωτιάς σε αυτό το ιστολόγιο; Μπορούμε να το κατασκευάσουμε για εσάς! Επισκεφτείτε την ενότητα των ραντεβού μας στον ιστότοπό μας για να κλείσετε ένα ραντεβού με τον σχεδιαστή μας.

 

The post Η γιορτή του πατέρα είναι Κυριακή 18 Ιουνίου! εμφανίστηκε πρώτα στο Indian Run Landscaping.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar