Ημέρα της Γης είναι 22 Απριλίου!

1
Ημέρα της Γης είναι 22 Απριλίου!

Έχετε δει το πολύχρωμο ουράνιο τόξο των ανθισμένων δέντρων που προσφέρει η άνοιξη; Αυτή είναι η προσμονή που περιμέναμε όλο τον χειμώνα! Η 22α Απριλίου είναι η Ημέρα της Γης, η τέλεια εποχή του χρόνου για να επιλέξετε ένα δέντρο σε πλήρη άνθηση για να προσθέσετε χρώμα και χαρακτήρα στο τοπίο σας και να γιορτάσετε αυτή την τήρηση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης!

Βοηθήστε στην προστασία του περιβάλλοντος!

Φυτέψτε ένα όμορφο δέντρο ενόψει της Ημέρας της Γης! Ένα υπέροχο δέντρο όχι μόνο θα προσφέρει ομορφιά στην αυλή σας, αλλά θα προσφέρει επίσης φιλόξενη σκιά σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα! Θα μπορείτε επίσης να απολαύσετε τις όμορφες ανθοφορίες της άνοιξης χρόνο με το χρόνο!

Εάν έχετε παιδιά, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους διδάξετε πώς μπορούν να συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης, τους απομακρύνει από τις ηλεκτρονικές συσκευές και βγαίνουν στην υπέροχη ύπαιθρο!

Για να βρείτε εκδηλώσεις για την Ημέρα της Γης κοντά σας, επισκεφθείτε: Δίκτυο για την Ημέρα της Γης

Εάν δεν σας ενδιαφέρει να φυτέψετε ένα δέντρο, σκεφτείτε πολύχρωμους θάμνους για το τοπίο σας. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να ξέρετε ότι συνεισφέρετε στο περιβάλλον και τις μελλοντικές γενιές που ζουν σε αυτή τη μεγάλη, μεγάλη όμορφη γη!

Χρειάζεστε μερικές ιδέες για το τι να φυτέψετε; Ζητήστε ένα ραντεβού με τον σχεδιαστή μας στον ιστότοπό μας ή καλέστε μας στο 717-285-2750.

ΥΓ: Από το τελευταίο μας blog, το μυστηριώδες φυτό #3 άνθισε! Αν μαντέψατε τον Υάκινθο, έχετε δίκιο! (Ήταν εύκολο!)

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar