Εύκολοι τρόποι για ενοικίαση διαμερίσματος σε φθηνή τιμή

6
Εύκολοι τρόποι για ενοικίαση διαμερίσματος σε φθηνή τιμή

Αν ψάχνετε για ένα διαμέρισμα αλλά δεν φαίνεται να βρείτε αυτό που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας, μην τα παρατήσετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα φτηνά, εάν είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε λίγο.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να πληρώσετε το ενοίκιο εκ των προτέρων ή να μοιραστείτε το μπλοκ με άλλο άτομο. Σκεφτείτε χρησιμοποιώντας μεσίτη. Τέλος, μην κοιτάτε διαμερίσματα εκτός του εύρους τιμών σας. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς τρόπους για να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα φθηνά.

Αναζήτηση διαμερισμάτων στο Διαδίκτυο

Καθαρισμός του διαμερίσματος μόνοι σας

Είτε νοικιάζετε ένα διαμέρισμα για βραχυπρόθεσμη είτε για μακροχρόνια διαμονή, η διασφάλιση ότι είναι καθαρό είναι ένα ουσιαστικό μέρος της προετοιμασίας σας για μετακόμιση. Οι λεκέδες στα χαλιά είναι αναπόφευκτοι.

Για την αφαίρεσή τους θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα διάλυμα καθαρισμού χαλιών που διατίθεται στη Walmart. Περιμένετε λίγα λεπτά πριν το σκουπίσετε με ένα πανί από μικροΐνες. Ορισμένοι συνηθισμένοι λεκέδες απαιτούν ένα συγκεκριμένο διάλυμα καθαρισμού, αλλά μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε τη δουλειά μόνοι σας χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό χαλιών του εμπορίου.

Θα εκπλαγείτε με το πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε όταν καθαρίζετε μόνοι σας ένα χαλί! Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε το διαμέρισμα για τον επόμενο ενοικιαστή αφού μετακομίσετε.

Καθαρισμός διαμερίσματος

Εάν δεν το κάνετε μόνοι σας, άλλες εργασίες καθαρισμού θα έχουν ως αποτέλεσμα να πέσουν σκόνη και χημικά στο πάτωμα. Τα κατοικίδια πρέπει να μένουν σε άλλο δωμάτιο μέχρι να στεγνώσει το πάτωμα

Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει σχολαστικά ολόκληρο το διαμέρισμα από πάνω προς τα κάτω. Φροντίστε να αφαιρέσετε όλα τα σκουπίδια από την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο και να τα πετάξετε έξω.

Επίσης, δεν πρέπει να αφήνετε βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη. Αυτό θα απενεργοποιήσει τους πιθανούς ενοικιαστές. Μπορεί επίσης να θέλετε να προσλάβετε μια επαγγελματική εταιρεία καθαρισμού για να αφαιρέσετε τους λεκέδες με ασφάλεια. Στη συνέχεια, θα είστε στο δρόμο για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος σε φθηνή τιμή.

Χωρίζοντας ένα μαξιλάρι με έναν συγκάτοικο

Το σχίσιμο ενός μαξιλαριού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για το το καλύτερο διαμέρισμα προς ενοικίαση χωρίς να θυσιάζει χώρο. Θα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για μηνιαίο ενοίκιο, να έχετε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Μπορεί επίσης να γνωρίσετε νέα άτομα ταυτόχρονα! Αν ψάχνετε για ένα φτηνό διαμέρισμα, το να χωρίσετε ένα ταμπλό με έναν συγκάτοικο είναι μια καλή επιλογή.

συγκάτοικοι

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χωρίσετε το ενοίκιο του διαμερίσματός σας είναι να έχετε το ένα άτομο να μοιράζεται τις ανέσεις του άλλου. Για παράδειγμα, εάν μοιράζεστε ένα υπνοδωμάτιο με έναν συγκάτοικο, μπορεί να πληρώσετε περισσότερα για το κύριο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, αλλά ο συγκάτοικός σας θα πλήρωνε λιγότερα εάν ο άλλος πρέπει να μοιραστεί το μπάνιο.

Εάν νοικιάζετε με έναν συγκάτοικο που δεν συμμερίζεται τις προτιμήσεις σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να μοιράσετε το κόστος των βοηθητικών υπηρεσιών.

Χρήση μεσίτη

Εάν θέλετε να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα σε φθηνή τιμή, μπορεί να αναρωτηθείτε γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν μεσίτη. Γενικά, οι ιδιοκτήτες θα περιμένουν από τον ενοικιαστή να πληρώσει την αμοιβή του μεσίτη.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι ιδιοκτήτες πρόθυμοι να πληρώσουν αυτό το τέλος. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν έχουν το χρόνο να αφιερώσουν στον εντοπισμό των ενοικιαστών.

Οι περισσότεροι από αυτούς δεν ανησυχούν επίσης για τις αμοιβές επειδή προτιμούν να διαπραγματευτούν μια χαμηλή τιμή για την περιουσία τους παρά να πληρώσουν μια υψηλή προμήθεια μεσίτη.

κτηματομεσίτης και ζευγάρι ψάχνουν στο Διαδίκτυο για διαμέρισμα

Πότε χρησιμοποιώντας μεσίτη για ενοικίαση διαμερίσματος, φροντίστε να τους δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να βρουν το κατάλληλο διαμέρισμα για εσάς. Όσο περισσότερες λεπτομέρειες τους παρέχετε, τόσο πιο ακριβείς θα είναι οι συστάσεις τους.

Επίσης, όσο πιο γρήγορα τους πείτε για τις προτιμήσεις σας, τόσο πιο εύκολα θα βρουν το κατάλληλο διαμέρισμα για εσάς. Θυμηθείτε, οι μεσίτες ενοικίασης μπορούν να εργαστούν μόνο με διαθέσιμο απόθεμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρίσει όλες τις ειδικές απαιτήσεις, ώστε να μπορούν να ικανοποιηθούν.

Λήψη καλών συστάσεων από ιδιοκτήτες

Το να ζητάτε από τους πρώην συναδέλφους σας συστατικές επιστολές μπορεί να είναι μια έξυπνη κίνηση αν ψάχνετε για ένα διαμέρισμα. Ενώ οι εργοδότες επιβλέπουν μια ολόκληρη ομάδα, αυτά τα άτομα έχουν μια μοναδική οπτική για την εργασιακή ηθική και την προσωπικότητα ενός αιτούντος.

Εάν είναι ευχαριστημένοι με την απόδοσή σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν το ίδιο και για εσάς. Οι συνάδελφοι είναι συχνά τα καλύτερα άτομα για να ρωτήσουν για τον πιθανό ενοικιαστή σας, καθώς έχουν μια μοναδική εικόνα της προσωπικότητάς σας και της εργασιακής σας ηθικής.

Αναφορά γραμμένη σε σκισμένη σελίδα

Η λήψη συστάσεων από προηγούμενους εργοδότες ή ιδιοκτήτες είναι απαραίτητη κατά την ενοικίαση ενός διαμερίσματος. Είναι σύνηθες οι ιδιοκτήτες να ελέγχουν τις αναφορές σε αιτήσεις ενοικίασης, επομένως είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθούν ότι είναι ακριβείς.

Αν και οι ιδιοκτήτες προτιμούν πρώην ενοικιαστές, μπορείτε επίσης να ζητήσετε συστάσεις από φίλους και εργοδότες. Βεβαιωθείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι σας γνωρίζουν αρκετά καλά ώστε να παρέχουν θετικές αναφορές και να κρατούν το διαμέρισμά σας καθαρό και τακτοποιημένο. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες μπορεί επίσης να ζητήσουν προηγούμενες διευθύνσεις ενοικίασης, επομένως να είστε έτοιμοι να τις παρέχετε γραπτώς.

Schreibe einen Kommentar