Επέκταση Netflix Party Plus – Παρακολουθήστε το Netflix Together Online

31
Επέκταση Netflix Party Plus – Παρακολουθήστε το Netflix Together Online
Επέκταση Netflix Party Plus

Εικόνα του tomasi από το Pixabay

Παρόλο που οι πιο σοβαρές μέρες κοινωνικής απομόνωσης είναι πίσω μας, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ορισμένες από τις πανδημικές μας συνήθειες θα παραμείνουν. Τι λέτε για αυτό ως παράδειγμα; Χωρίς να αφήσουμε τον καναπέ μας, μπορούμε να δούμε ταινίες και σειρές με τα αγαπημένα μας άτομα. Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι για να παρακολουθήσετε ταινίες μαζί στο διαδίκτυο, ακόμα κι αν είστε χιλιάδες μίλια μακριά, από το Zoom έως το Rabbit (μην ανησυχείτε, θα σας εξηγήσουμε). Ετοιμάστε το ποπ κορν.

Πολλά άτομα χάνουν όλες τις ομαδικές δραστηριότητες που έχουμε συνηθίσει, όπως η προβολή ταινιών με φίλους, λόγω κοινωνικής αποξένωσης, αλλά υπάρχει τρόπος να το κάνετε διαδικτυακά. Το Netflix Party είναι ένα πρόσθετο Chrome που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο με τους φίλους σας ενώ συνομιλείτε.

Λειτουργεί ως εξής: εσείς και οι φίλοι σας συνδέεστε στους δικούς σας λογαριασμούς Netflix. Επιλέξτε μια ταινία ή μια εκπομπή για να παρακολουθήσετε και το Netflix Party θα συγχρονίσει την αναπαραγωγή σε όλους τους λογαριασμούς σας, διασφαλίζοντας ότι παρακολουθείτε όλοι το ίδιο πράγμα την ίδια στιγμή. Επέκταση Netflix Party έχει μια λειτουργία συνομιλίας κειμένου στο πλάι της οθόνης (παρόμοια με αυτό που κάνει το YouTube κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής ροής), επιτρέποντας σε εσάς και τους φίλους σας να αντιδράτε και να συνομιλείτε σε πραγματικό χρόνο.

Τι είναι το Netflix party plus;

Το Netflix Party plus είναι ένα πρόσθετο Chrome που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε ενώ παρακολουθείτε ταυτόχρονα Netflix με τους φίλους σας. Απλώς πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Netflix και να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο παρακολούθησης με τους διαδικτυακούς φίλους σας. Όλοι θα μπορούν να δουν την επιλεγμένη εκπομπή μόλις ξεκινήσει και θα εμφανιστεί ένα chatroom στα δεξιά.

Πώς να παρακολουθήσετε μαζί ταινία χρησιμοποιώντας το Netflix party plus;

Το Netflix Party είναι μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το Netflix με τους φίλους σας. Το Netflix Party προσθέτει ομαδική συνομιλία στις αγαπημένες σας εκπομπές Netflix και συγχρονίζει την αναπαραγωγή βίντεο.

Γίνετε μέλος των πάνω από 500.000 ατόμων που χρησιμοποιούν ήδη το Netflix Party για να συνδεθείτε με φίλους και να οργανώσετε βραδιές ταινιών μεγάλων αποστάσεων και πάρτι παρακολούθησης τηλεόρασης.

Ποιες συσκευές λειτουργούν στο Netflix party plus;

Το Netflix party είναι συμβατό μόνο με φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές Mac και PC. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Netflix Party σε iPad, κονσόλες παιχνιδιών ή τηλεοράσεις αυτήν τη στιγμή. Το πάρτι Netflix δεν είναι διαθέσιμο σε Android ή iOS αυτήν τη στιγμή.

Όσον αφορά την ποιότητα βίντεο, έχετε υπόψη σας ότι η ροή πάρτι Netflix με το Google Chrome θα είναι διαθέσιμη μόνο σε ανάλυση HD. Για υποστήριξη 4K, χρησιμοποιήστε το Microsoft Edge.

Βήματα για τη διοργάνωση ενός πάρτι Netflix συν:

 • Αποκτήστε την επέκταση εδώ.
 • Ανοίξτε το Netflix και αρχίστε να παρακολουθείτε ένα βίντεο.
 • Το εικονίδιο επέκτασης Netflix Party θα έπρεπε να έχει αλλάξει από γκρι σε κόκκινο δίπλα στη γραμμή διευθύνσεών σας. Επιλέξτε το κάνοντας κλικ πάνω του.
 • Σε ένα αναδυόμενο πλαίσιο, θα σας ζητηθεί να „Δημιουργήστε ένα πάρτι Netflix“. Έχετε την επιλογή να δώσετε στον εαυτό σας τον απόλυτο έλεγχο της αναπαραγωγής ή να επιτρέψετε σε οποιονδήποτε να το κάνει. Θα πρέπει να επιλεγεί η επιλογή «έναρξη πάρτι».
 • Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με έναν σύνδεσμο. Στείλτε στους φίλους σας τη διεύθυνση URL αντιγράφοντας την. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο κάνοντας κλικ στο εικονίδιο επέκτασης Netflix Party.
 • Το Netflix Party θα δημιουργήσει αυτόματα ένα σύμβολο για εσάς. Κάνοντας κλικ στο σύμβολο, μπορείτε να το αλλάξετε (υπάρχουν μερικές εναλλακτικές) καθώς και το ψευδώνυμό σας.

Για να συμμετάσχετε σε ένα πάρτι Netflix, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Κάντε κλικ στον σύνδεσμο
 • Επιλέξτε το σύμβολο του Netflix Party από το αναπτυσσόμενο μενού
 • Ξεκινήστε να παρακολουθείτε την επιθυμητή ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή
 • Μοιραστείτε τη διεύθυνση URL με τους φίλους σας για να τους προσκαλέσετε στο Πάρτι ρολογιών Netflix
 • Συνομιλήστε και παρακολουθήστε όλα τα αγαπημένα σας πράγματα στο διαδίκτυο με τους κολλητούς σας

Χαρακτηριστικά και οφέλη:

Δοκιμάστε μερικές από τις λειτουργίες σε πραγματικό χρόνο που θα σας διασκεδάσουν σε όλη τη διάρκεια του πάρτι σας. Μπορείτε να αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο του πάρτι ελέγχοντας την αναπαραγωγή βίντεο ή μπορείτε να το αναθέσετε σε όλους. Όλες οι πληροφορίες των χρηστών θα συγχρονιστούν και θα εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Κάντε μια συζήτηση με τους φίλους σας.

Περιορισμοί Covid

Οι άνθρωποι άρχισαν να εργάζονται από το σπίτι για να διατηρήσουν την κοινωνική απόσταση αφού ο κόσμος σταμάτησε νωρίτερα αυτό το έτος λόγω της επιδημίας COVID-19. Τελικά, υπήρξε μια τεράστια αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που βλέπουν ταινίες και τηλεοράσεις με τρόπους που δεν είχαν ξαναδεί. Το Netflix κυκλοφόρησε ένα δωρεάν πρόσθετο Chrome που ονομάζεται Netflix Party για άτομα που χάνουν ομαδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Διαδώστε το Netflix

Όλοι οι προσκεκλημένοι σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τους δικούς τους λογαριασμούς Netflix για να κάνουν check-in. Επομένως, προτού επιλέξετε μια ταινία, κάντε μια γρήγορη δημοσκόπηση για να βεβαιωθείτε ότι όλοι συμμετέχουν. Να θυμάστε ότι μια συνδρομή Netflix μπορεί να κοινοποιηθεί σε έξι συσκευές, αλλά μόνο δύο ροές μπορούν να παρακολουθηθούν ταυτόχρονα.

Αποφασίστε ποιος θα είναι υπεύθυνος για την αναπαραγωγή

Ένας οικοδεσπότης μπορεί να επιλέξει να είναι ο μόνος που μπορεί να προχωρήσει γρήγορα και να επαναφέρει το βίντεο. Κάθε προσκεκλημένος θα μπορεί να ελέγχει την αναπαραγωγή εκτός εάν ο οικοδεσπότης επιλέξει διαφορετικά. Ωστόσο, μπορεί να βρεθείτε να κάνετε πάρα πολλά διαλείμματα αναπλήρωσης ποπ κορν ως αποτέλεσμα αυτού.

Καθιερώστε βασικούς κανόνες για ομαδική συνομιλία

Μπορείτε να εξατομικεύσετε τη συνομιλία με σύμβολα χρήστη και δημιουργικά ονόματα χρήστη στο Netflix Party. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την ευκαιρία! Για να εκφραστείτε στη συνομιλία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε GIF, emoticons, ακόμη και στιγμιότυπα οθόνης.

Επέκταση Netflix Party Plus

Εικόνα του Napoleon Schwan από το Pixabay

Είναι ασφαλές το Netflix Party plus;

Στους ανθρώπους δεν αρέσει να μοιράζονται τα προσωπικά τους στοιχεία, όπως και στον Joey δεν αρέσει να μοιράζεται το φαγητό του. Το Netflix Party είναι μια επέκταση του Chrome που, από προεπιλογή, το κάνει να φαίνεται τρομερό. Επειδή τα πρόσθετα του Chrome χρησιμοποιούνται συχνά για την εκμετάλλευση επικίνδυνου κώδικα, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν το Netflix Party είναι ασφαλές στη χρήση. Η σύντομη απάντηση είναι ότι δεν έχουμε ιδέα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να είστε ασφαλείς.

Πρώτα και κύρια, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Netflix Party είναι μια επέκταση Google Chrome τρίτων κατασκευαστών που δεν ανήκει στο Netflix. Αυτό είναι σωστό, το Netflix δεν θα φέρει ευθύνη. Σας συνιστούμε να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου τους πριν εγκαταστήσετε την επέκταση NP. Τα ακόλουθα είναι τα σημαντικά συμπεράσματα:

 • Ζητήστε από τους φίλους σας να μην αναρτήσουν τον σύνδεσμο κάπου δημόσια. Οποιοσδήποτε έχει τη διεύθυνση URL στο Netflix Party σας θα μπορούσε να εγγραφεί σε αυτό επειδή δεν υπάρχει προστασία με κωδικό πρόσβασης.
 • Ρυθμίστε γονικούς ελέγχους για τα παιδιά σας. Οι χρήστες πρέπει να είναι 13 ετών και άνω, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου του Netflix Party. Εάν έχετε ένα μικρό παιδί που έχει σύνδεση Netflix, φροντίστε να έχετε γονικό έλεγχο.
 • Θα πρέπει να ανεχθείτε την παρακολούθηση. Η δυσάρεστη πραγματικότητα είναι ότι το Netflix Party χρησιμοποιεί ιχνηλάτες που μπορούν να παρακολουθούν τις συνήθειες του προγράμματος περιήγησής σας. Επειδή η υπηρεσία δεν ακολουθεί την τυπική επιλογή „Do Not Track“, δεν θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση. Ωστόσο, αν είστε εντάξει με τις στοχευμένες διαφημίσεις, δεν είναι μεγάλη υπόθεση.

Παρακολουθήστε ταινίες Together Online δωρεάν στον υπολογιστή σας:

Δεν είναι πάντα δυνατό να πάτε σινεμά με φίλους ή να επισκεφτείτε το σπίτι ενός φίλου για να παρακολουθήσετε τηλεόραση μαζί. Γι‘ αυτό το Netflix Party δημιουργήθηκε για όλους δωρεάν. Επομένως, μεταβείτε στο πρόσθετο Netflix Party και μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το με τους φίλους και τους φίλους σας στο διαδίκτυο και αισθανθείτε το ίδιο όπως σε έναν κινηματογράφο.

Εάν δεν το έχετε δοκιμάσει κατά τη διάρκεια ενός lockdown, το Netflix Party (Netflix Party) είναι μια μέθοδος για να παρακολουθήσετε το Netflix μαζί ενώ παραμένετε χωριστά, όλα από την άνεση του σπιτιού σας.

Η αλλαγή του ονόματος οφείλεται στο γεγονός ότι η υπηρεσία έχει πλέον αυξηθεί και περιλαμβάνει όχι μόνο το Netflix, αλλά και τα Hulu, HBO Max, HBO Now και Disney Plus.

Έχουμε δείξει τι μπορεί να κάνει το Netflix party, πώς λειτουργεί και πώς να το χρησιμοποιήσετε σε αυτό το άρθρο. Τώρα είναι η σειρά σας να εμπλακείτε και να απολαύσετε το όφελος.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar