Αυστραλιανοί λιανοπωλητές ατμίσματος και δημοφιλή προϊόντα

14
Αυστραλιανοί λιανοπωλητές ατμίσματος και δημοφιλή προϊόντα

Σήμερα, ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων στρέφεται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα ως εναλλακτική λύση στο κάπνισμα. Η εισπνοή ατμών μειώνει τις επιζήμιες συνέπειες της παραδοσιακής εισπνοής άνθρακα κατά το κάπνισμα, γι‘ αυτό και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχουν γίνει δημοφιλή. Το άτμισμα έχει γίνει μια δημοφιλής εναλλακτική λύση για πολλούς ανθρώπους στην εποχή μας. Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έγιναν στην Αυστραλία, περισσότερο από το 16 τοις εκατό του πληθυσμού έχει σταματήσει το κάπνισμα και αντ‘ αυτού βασίζεται σε άλλα είδη κορεσμού. Το Innokin, το Vape Cloud και το Vaporesso είναι μερικά μόνο παραδείγματα από τα πολλά vaporesso στην Αυστραλία. Αυτές οι επιχειρήσεις προσφέρουν πράγματα που έχουν ζήτηση αυτή τη στιγμή. Αυτά τα είδη έχουν αρκετές αξιοσημείωτες ιδιότητες που βοηθούν να σταθεροποιήσουν τη θέση τους ως κορυφαίες επιλογές. Τα εξαρτήματα και τα πλεονεκτήματα του Vapes θα συζητηθούν περαιτέρω στο επόμενο άρθρο.

Τι είναι το „vape“;

Ερευνα έχει δείξει ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων μετατρέπεται από τσιγάρα σε ηλεκτρονικά τσιγάρα. Το υψηλό κόστος του καπνίσματος έχει αναφερθεί ως σημαντικός αποτρεπτικός παράγοντας για πολλά άτομα. Τα άτομα που θέλουν να κόψουν το κάπνισμα μπορεί να απευθυνθούν σε επαγγελματίες που κατανοούν τις ανησυχίες τους και τους παρέχουν προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο γνωστό ως «ατμιστής» είναι μια συσκευή που επιτρέπει στους ανθρώπους να εισπνεύσουν τον ατμό. Τα συστατικά αυτών των ατμών μπορούν να χωριστούν σε τρεις κύριες ομάδες.

Τα μεταλλικά πηνία στους ατμούς είναι απαραίτητα για την παραγωγή ατμού διασφαλίζοντας ότι το e-υγρό θερμαίνεται στη σωστή θερμοκρασία. Τα άτομα μπορούν να εισπνεύσουν τον ατμό από ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο ή έναν ατμό πατώντας ένα κουμπί στη συσκευή. Για να θερμάνουν τα μεταλλικά πηνία, πιέζουν το κουμπί. Το e-υγρό μετατρέπεται σε ατμό ως συνέπεια αυτής της διαδικασίας.

Όλες αυτές οι εργασίες απαιτούν τη χρήση μιας πηγής ενέργειας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι κατασκευαστές παρέχουν μπαταρίες ατμού υψηλής ποιότητας. Με τη βοήθεια αυτής της μπαταρίας, οι καπνιστές μπορεί να συνεχίσουν να ατμίζουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η χρήση ατμού στη σημερινή κοινωνία με γρήγορους ρυθμούς σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να συνεχίσουν να ανανεώνουν τον καπνό τους. Τα ηλεκτρονικά τους τσιγάρα μπορούν να επαναφορτιστούν, επομένως είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν.

Τα άτομα που ατμίζουν μπορούν επίσης να αγοράσουν e-liquid από λιανοπωλητές όπως Vaporesso στην Αυστραλία. Οι πελάτες έχουν διάφορες επιλογές για να διαλέξουν, προσαρμοσμένες σε μια συγκεκριμένη ανάγκη ή επιθυμία. Παρακάτω παρατίθενται μερικά ευρέως επιλεγμένα υποκατάστατα.

Φρούτα – Σε πολλούς ανθρώπους αρέσουν οι γεύσεις που έχουν γεύση φρούτου. Η έρευνα δείχνει ότι πολλοί άνθρωποι δοκιμάζουν πρώτα το άτμισμα λόγω της μεγάλης ποικιλίας γεύσεων που προσφέρονται. Το μάνγκο και ο ανανάς είναι δύο πιο δημοφιλείς γεύσεις.

Τα ηλεκτρονικά υγρά με γεύση καπνού γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Τα άτομα που επιδιώκουν να εγκαταλείψουν συνήθειες όπως το κάπνισμα συμβουλεύονται να χρησιμοποιούν αυτές τις προσεγγίσεις από γιατρούς και ειδικούς. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να μειώσουν τη βλάβη και σταδιακά να αλλάξουν τις επικίνδυνες συνήθειές τους.

Τι έχει να προσφέρει το Vaping

Οι ατμοποιητές έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά τσιγάρα. Οι επαγγελματίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι στρέφονται σε τέτοιες μεθόδους αφού γνωρίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις του καπνίσματος. Εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα του ατμίσματος που μπορεί να δει κανείς τώρα.

Οι άνθρωποι περνούν από το τσιγάρο στο ηλεκτρονικό τσιγάρο επειδή πιστεύουν ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προκαλούν καμία βλάβη. Παρόλο που το κάπνισμα είναι η κύρια αιτία καρδιακών παθήσεων, το άτμισμα μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να μειώσουν τη βλάβη. Η εισπνοή ατμών είναι μια εναλλακτική λύση στο κάπνισμα.

Τρίτον, αξίζει να σημειωθεί ότι τα ατμίσματα είναι πιο οικονομικά από τα τσιγάρα. Οι άνθρωποι που καπνίζουν τακτικά ξοδεύουν πολλά χρήματα. Τα vape, σε αντίθεση με τα τσιγάρα, είναι πολύ λιγότερο ακριβά. Επειδή μπορεί να επαναφορτιστεί, αυτό συμβαίνει. Οι ιδιοκτήτες ατμών έχουν τη δυνατότητα να τα φορτίσουν και να τα επαναχρησιμοποιήσουν αργότερα.

Οι πελάτες που τους αρέσει το άτμισμα εκτιμούν τα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι έμποροι λιανικής όπως το VapeCloud και το Vaporesso στην Αυστραλία καλύπτουν τις ανάγκες τους. Φτιάχνουν υπέροχα κιτ εκκίνησης, ηλεκτρονικά υγρά και ατμούς. Ως αποτέλεσμα, ένας αυξανόμενος αριθμός Αυστραλών αγοράζει τις προμήθειες ηλεκτρονικού τσιγάρου τους από αυτά τα καταστήματα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar