Ανοιξιάτικες συμβουλές κηπουρικής από το Legacy Group!

18
Ανοιξιάτικες συμβουλές κηπουρικής από το Legacy Group!

Η άνοιξη είναι επίσημα εδώ και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για λίγη κηπουρική! Στο Legacy Group, μας αρέσει να φροντίζουμε η αυλή σας να είναι υγιής και να ανταποκρίνεται πλήρως στις δυνατότητές της. Αυτός είναι ο λόγος που μοιραζόμαστε μαζί σας 5 ανοιξιάτικες συμβουλές κηπουρικής. Ελέγξτε τα και, στη συνέχεια, καλέστε μας για όλες τις ανάγκες εξωραϊσμού σας!

  • Καθαρίστε τον κήπο σας. Αφαιρέστε όλα τα υπολείμματα (φύλλα, υπολείμματα χιονιού κ.λπ.) Απαλλαγείτε από τα ζιζάνια, φροντίζοντας να έχετε τις ρίζες για να μην ξαναφυτρώσουν.
  • Αναζωογονήστε το έδαφος. Το χώμα σας είναι πιθανό να στεγνώσει και να γεμίσει μετά το χειμώνα, ήρθε η ώρα να προσθέσετε υγρασία. Προσθέστε οργανικό υλικό όπως λίπασμα ή κοπριά.
  • Κόψτε τα παλιά φυτά. Τα φυτά που επέζησαν το χειμώνα θα πρέπει να κλαδευτούν ώστε να αναπτυχθούν εκ νέου την άνοιξη. Φροντίστε να περιμένετε μέχρι τα μέσα Απριλίου ή Μαΐου σε περίπτωση που υπάρξει απροσδόκητο πάγωμα.
  • Προσθέστε Mulch. Μία έως τρεις ίντσες σάπια φύλλα βοηθά στην πρόληψη των ζιζανίων και των ασθενειών. Διατηρεί επίσης την υγρασία στον κήπο και διατηρεί τη θερμοκρασία.

Αυτοί είναι μερικοί μόνο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προετοιμάσετε τον κήπο σας αυτή την άνοιξη. Μόλις ο ανοιξιάτικος κήπος σας λειτουργεί ξανά, ήρθε η ώρα να κοιτάξετε στο μέλλον και να αποφασίσετε τι θα κάνετε με τον κήπο σας στη συνέχεια. Φυσικά, θα χρειαστεί λίγη φροντίδα για να παραμείνει πολύχρωμο και όμορφο όλη τη σεζόν, οπότε μην τα ξεχάσετε μετά την ανοιξιάτικη κηπουρική σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικό μας Υπηρεσίες στο Legacy Group, επισκεφτείτε τη σελίδα των υπηρεσιών μας ή καλέστε μας στο (678) 425-2298. Είστε ήδη πελάτης του Legacy Group; Αξιολογήστε και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με το προσωπικό μας στην ενότητα κριτικών του μας Facebook σελίδα σήμερα. Πάντα απολαμβάνουμε να ακούμε νέα σας!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar