Αγορές σπιτιών με θέα που δεν φαίνονται – θα έπρεπε;

0
Αγορές σπιτιών με θέα που δεν φαίνονται – θα έπρεπε;

Έχετε σκεφτεί να αγοράσετε αόρατο σπίτι;

Η αγορά κατοικίας στις περισσότερες χώρες είναι καυτή και γρήγορη και μπορεί να χάσετε ένα σπίτι που έχετε κάνει κράτηση μόλις πριν από μία ώρα. Οι αγοραστές στην αγορά έχουν κάνει τον προ-ελεγμένο, έχουν προεγκριθεί και έχουν έτοιμη προκαταβολή, όπως να αγοράσουν γρήγορα.

Μπορεί να είναι μια επιθετική αγορά και αν μόλις ξεκινάτε το ταξίδι σας για την ιδιοκτησία σπιτιού, ίσως έχετε δει ή ακούσει για τα ζευγάρια ή τις οικογένειες που στάθηκαν τυχεροί με μια αγορά που δεν είχε δει το θέαμα.

Πρέπει όμως να το ρισκάρεις;

Άτομο που ψάχνει σπίτι για να αγοράσει online

Τι είναι η αγορά αόρατου σπιτιού;

Μια αόρατη αγορά σπιτιού είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Κάπου στη διαδικασία αγοράς, οι νέοι ιδιοκτήτες δεν έχουν δει κάτι. Ορισμένοι αγοραστές διαβάζουν τις πληροφορίες, ελέγχουν τις φωτογραφίες και κάνουν μια προσφορά χωρίς να βρίσκονται ποτέ κοντά στο σπίτι. Μπορεί να παρουσιαστούν ή όχι για την επιθεώρηση.

Ενώ άλλοι δεν θα μπουν καν μέσα στο σπίτι μέχρι να κλείσει.

Αυτοί οι τύποι αγοραστών συνήθως αξιοποιούν στο έπακρο τις εικονικές περιηγήσεις βιτρίνες και βασιστείτε σε έναν κτηματομεσίτη για να τους ενημερώσει για τυχόν προβλήματα με το ακίνητο (αν είναι παλαιότερο).

εικονική περιήγηση στο σπίτι στο διαδίκτυο

Γιατί οι άνθρωποι αγόραζαν ένα σπίτι αόρατο;

Η διαδικασία αγοράς σπιτιού μπορεί να είναι μακρά και επίπονη, και δεν έχουν όλοι το διανοητικό και συναισθηματικό χώρο για αυτήν. κάποιοι δεν έχουν χρόνο – ενώ άλλοι ζουν σε διαφορετική χώρα ή πολιτεία.

Το να πηγαίνεις πέρα ​​δώθε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μπορεί να είναι πιο δαπανηρό από την κατάθεση στο τέλος.

Πρέπει να ληφθεί μια απόφαση, και αυτό μπορεί να σημαίνει την αγορά ενός σπιτιού που δεν φαίνεται.

Υπάρχουν μπόνους για αόρατες αγορές;

Υπάρχουν δύο βασικά πλεονεκτήματα για την αγορά sight-unseen, και αυτό είναι ότι μπορείτε να προχωρήσετε γρήγορα – επειδή δεν έχετε χρόνο να σπαταλήσετε την προσφορά σας για να εισέλθετε ενώ άλλοι άνθρωποι προσπαθούν να προγραμματίσουν μια περιοδεία. Το δεύτερο είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε έναν πόλεμο προσφορών.

κλείσιμο ακινήτων

Υπάρχουν μειονεκτήματα;

Στην περίπτωση ενός σπιτιού που δεν είναι καινούργιο, ένα παρόμοιο ερώτημα είναι εάν θα αγοράζατε ένα αυτοκίνητο που δεν είχατε δοκιμάσει ποτέ να οδηγήσετε, και λέγατε τον αντιπρόσωπο και κάποια έγγραφα ότι είναι όλα σε σχήμα πλοίου.

Μερικοί άνθρωποι θα πουν ενστικτωδώς ναι, ενώ άλλοι είναι πιο προσεκτικοί.

Εάν δεν έχετε κανέναν που να μπορεί να ελέγξει τη γειτονιά από κοντά, μπορεί να μετακομίσετε σε ένα όμορφο σπίτι που βρίσκεται στη μέση μιας περιοχής που δεν θα δεχόσασταν ποτέ. Θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερες ερωτήσεις επειδή δεν είστε εκεί για να δείτε τα πράγματα μόνοι σας – δεν θα έχετε οπτικές ενδείξεις που να σας υπενθυμίζουν τι θέλετε. Ο κτηματομεσίτης που θα επιλέξετε πρέπει να είναι ενδελεχής.

Μπορεί να καταλήξετε με ένα ελάττωμα που θα σας κοστίσει χιλιάδες επειδή δεν ήσασταν εκεί για να παρατηρήσετε κάτι ή το χάσατε στα χαρτιά. Η πρόσληψη του δικού σας επιθεωρητή μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Μάλλον δεν θέλετε να ρισκάρετε ένα αόρατο θέαμα ως έχει ιδιοκτησία καθώς αυτά αφήνουν στον αγοραστή όλες τις επισκευές και τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει – εκτός αν σας αρέσουν οι κίνδυνοι, οι εκπλήξεις και έχετε έναν αρκετά μεγάλο προϋπολογισμό για ανακαίνιση.

Εάν αγοράζετε με πιο παραδοσιακό τρόπο, χρειάζεστε τη λίστα ελέγχου: Απόλυτος κατάλογος ελέγχου για την αγορά σπιτιού – 15 Acre Homestead.

Schreibe einen Kommentar