Ένας σημαντικός οδηγός για τις μεγαλύτερες επενδύσεις ζωής

0
Ένας σημαντικός οδηγός για τις μεγαλύτερες επενδύσεις ζωής

Οι περισσότεροι από εμάς συνειδητοποιούμε μέσα από τη ζωή ότι υπάρχουν πολλά βασικά στοιχεία της ζωής επενδύσεις θα κάνουμε ότι μπορεί συχνά να έχει δραματική επίδραση στον συνολικό πλούτο και την ευτυχία μας. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη του ιστότοπου καριέρας Zippia, ο μέσος πολίτης των ΗΠΑ μπορεί να αναμένει να κερδίσει μόλις 2,7 εκατομμύρια δολάρια στη διάρκεια της ζωής του. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο αριθμός εκτιμάται ότι πλησιάζει το 1,1 εκατομμύριο £ σε μια μέση επαγγελματική σταδιοδρομία 48 ετών. Όταν το σκέφτεστε, και τα δύο είναι αρκετά συγκλονιστικά ποσά και σχεδόν γεννούν το ερώτημα – πού πάνε όλα τα χρήματά μας;

Οι περισσότεροι από εμάς συνειδητοποιούμε μέσα από τη ζωή ότι υπάρχουν πολλές βασικές επενδύσεις στη ζωή που θα κάνουμε, οι οποίες συχνά μπορούν να έχουν δραματική επίδραση στον συνολικό πλούτο και την ευτυχία μας. Εδώ είναι οι πέντε μεγαλύτερες εικασίες που θα κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι στη διάρκεια της ζωής τους.

Εκπαίδευση – Μία από τις πιο σημαντικές επενδύσεις ζωής

Αν δεν είστε αρκετά τυχεροί να έχετε γεννηθεί μέσα σε πλούτη, για την πλειονότητα των ανθρώπων η πιο σημαντική και θεμελιώδης επένδυση στη ζωή που μπορούμε να κάνουμε είναι στην εκπαίδευσή μας. Όχι μόνο τα προσόντα θα δώσουν πρόσβαση σε καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης, αλλά συχνά η φοίτηση στο σωστό σχολείο ή πανεπιστήμιο μπορεί να ανοίξει τις πόρτες της κοινωνίας επιτρέποντάς μας να συναναστραφούμε με παρόμοιους, ομοϊδεάτες επαγγελματίες. Πράγματι, θα μπορούσε πολύ εύκολα να υποστηριχθεί ότι το μεγαλύτερο όφελος μιας καλής εκπαίδευσης δεν είναι τόσο η κατάρτιση αλλά μάλλον η δικτύωση προοπτικές που μπορεί να παρουσιάσει για τη μετέπειτα ζωή.

Απόφοιτοι κολεγίου

Οικογένεια – το δώρο που συνεχίζει να δίνει

Η επένδυση στην οικογένεια δεν είναι για προσωπικό κέρδος – αντίθετα, όλοι έχουμε κεκτημένο συμφέρον οι κοντινότεροι και οι αγαπημένοι μας να πάνε καλά και να πετύχουν τη ζωή τους. Οι οικογένειες νοιάζονται και θα είναι εκεί για σένα, σε καλές και κακές στιγμές. Ναι, το να έχεις οικογένεια είναι ακριβό και θα αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος των μισθών που κερδίζεις με κόπο, αλλά η απόσβεση υπερβαίνει κατά πολύ τον υλικό πλούτο. Επιπλέον, η οικογενειακή σας γραμμή θα συνεχιστεί πολύ καιρό αφότου φύγετε και είναι ό,τι πιο κοντά θα φτάσει κάποιος από εμάς στην αθανασία.

Σπίτι – για την πλειοψηφία, οι μεγαλύτερες επενδύσεις ζωής

Ένα σπίτι δεν είναι μόνο σημαντικό από την άποψη του τρόπου ζωής – η ακίνητη περιουσία θεωρείται από τους περισσότερους οικονομικούς συμβούλους ως μια από τις πιο υγιείς και αξιόπιστες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε στη ζωή. Τα σπίτια συνήθως ανατιμώνται με την πάροδο του χρόνου και ενώ θα υπάρχουν πάντα περιστασιακές πτώσεις στην αγορά ακινήτων, λαμβανομένου ως μέσου όρου, οι τιμές των ακινήτων αυξάνονται.

Επιπλέον, η πραγματοποίηση τακτικών πληρωμών σε ένα στεγαστικό δάνειο είναι ένας καλός τρόπος για να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας στην αποταμίευση χωρίς να το συνειδητοποιείτε ιδιαίτερα – κάθε πληρωμή που κάνετε συμβάλλει στη μελλοντική πλήρη ιδιοκτησία σας και βοηθά στην απομάκρυνση του αρχικού δανείου. Ωστόσο, με τόσο μεγάλα ποσά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αναζητάτε επαγγελματική συμβουλή από έναν ειδικό σε στεγαστικά δάνεια όπως Azembel.com για να διασφαλίσετε ότι θα επιλέξετε το καλύτερο προϊόν στεγαστικού δανείου για εσάς.

Σπιτικό γλυκό σπιτικό χαλάκι

Πρόσθετες Επενδύσεις Ζωής – Μετοχές, Ακίνητα κ.λπ

Αν βρεθείτε στην αξιοζήλευτη θέση του πλεονάζοντος πλούτου, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κοιτάξετε επενδύοντάς το σε άλλες ανησυχίες. Η αξία των χρημάτων δεν θα αυξηθεί απλώς και μόνο με τα επιτόκια ιστορικά χαμηλά, ούτε καν οι τράπεζες παρουσιάζουν μια ιδιαίτερα ευνοϊκή επενδυτική ευκαιρία αυτή τη στιγμή.

Ορισμένες επενδύσεις όπως ο χρυσός ή τα ακίνητα προσφέρουν καλή σταθερότητα σε σύγκριση με πιο επικίνδυνα εγχειρήματα όπως οι μετοχές – ωστόσο, συνήθως θα ανατιμώνται πολύ πιο αργά. Το κλειδί σε όλες τις περιπτώσεις είναι να θυμάστε ότι οι τιμές μπορεί να πέφτουν όσο και να ανεβαίνουν και να βάζετε μόνο ό,τι μπορείτε ρεαλιστικά να αντέξετε οικονομικά να χάσετε.

Συνταξιοδότηση – Σχεδιασμός για το Μέλλον σας Πέρα από την Εργασία

Οι άνθρωποι ζουν περισσότερο από ποτέ αυτές τις μέρες και πρέπει να αρχίσετε να σχεδιάζετε το μέλλον σας πέρα ​​από την εργασία όσο το δυνατόν νωρίτερα για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την καλύτερη ποιότητα ζωής μέχρι τη συνταξιοδότηση. Κανείς δεν θέλει να καταλήξει να εργάζεται μέχρι θανάτου και το να συνεισφέρετε νωρίς στη σύνταξή σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να απολαύσετε ένα υγιές, πλούσιο γήρας.

Οι επενδύσεις ζωής είναι σημαντικές επιλογές και ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοηθά να κατανοήσετε καθεμία από τις επενδύσεις ζωής που οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν πιο απλές στην κατανόηση.

Τελικές Σκέψεις για Επενδύσεις Ζωής

Οι επενδύσεις ζωής είναι σημαντικές επιλογές και ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοηθά να κατανοήσετε καθεμία από τις επενδύσεις ζωής που οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν πιο απλές στην κατανόηση. Από την εκπαίδευση μέχρι τη συνταξιοδότηση, η επιλογή των κατάλληλων μερών για να επενδύσετε τα χρήματά σας μπορεί να σημαίνει τη διαφορά στην πρόληψη οικονομικών δυσκολιών στο μέλλον.

Schreibe einen Kommentar